Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '10

 
Kategori
Futbol
 

Daha Iyi Bir Yil Dilegiyle

Daha Iyi Bir Yil Dilegiyle
 

Futbolda ligin son haftasında yaşanan çok büyük talihsizlik sonucu kaçan şampiyonluk ve yine futbolda şampiyonlar ligi ön elemesinde talihsiz bir şekilde elenmenin dışında 2010 yılı Fenerbahçe Spor Kulübü için çok olumlu bir yıl olarak tarihe geçti.

2010 yılında futbolda Türkiye ikincisi olurken diğer tüm branşlarda Türkiye Şampiyonlukları yaşandı. “Sarı Melekler” bayan voleybol takımı Avrupa Şampiyonlar Liginde final oynarken Dünya’nın en iyilerinin arasında şampiyon olarak kupayı kaldırdı. Bu sene de Avrupa Şampiyonluğunun da en yakın adayı. Futbolda Barcelona neyse, bayanlar voleybolda da Fenerbahçe Acıbadem aynı şeydir. İkisi de dünyanın en iyi oyuncularından kurulu takımlar.

Bayan ve Erkek Basketbolcularımız Euroleage’de Final Four yolunda emin adımlarla ilerlemekte, hatta bayan basketbol takımımız şu anda şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilmektedir. Bu ülkede ilk defa bir kulüp takımının futbol dışı bir branşta müsabakalarına 15 bin civarında seyirci gelmeye başlamıştır. Bu oluşum Fenerbahçe spor kulübünün amatör branşlara desteği sonucu meydana gelmiştir. Bu kadar seyirciyi diğer kulüpler futbol maçlarına dahi çekememektedirler.

2010 yılında Türk Sporunda bir ilk daha yaşandı ve Fenerbahçe’li atletimiz Nevin Yanıt ilk defa kısa mesafe koşu yarışında Avrupa’da başarı elde eden Türk sporcusu oldu.

Yine 2010 yılında Halterde Nurcan Taylan, Boksta Gülsüm Tatar göğsümüzü kabarttılar.

Tesisleşme açısından da çok verimli bir yıl geçirdik. Temelleri atılan Topuk Yaylası ve Ataşehir spor kompleksi tesislerinde çok hızlı yol katedildi ve bu tesisler çok yakında kullanıma hazır hale gelecekler.

Geride kalan yılda ilk defa bir spor kulübünün resmi radyosu olan “Radyo Fenerbahçe” yayın hayatına başladı.

2010’daki bu büyük başarılardan sonra ve gelişmelerden sonra 2011 için beklentilerimiz çok daha fazla oldu. Spor kulübü olmak ve ülke dışında adını duyurabilmek bir çok branşta elde edilecek kalıcı başarılarla mümkün olabilecektir.

2010 Yılının En başarılı sporcusu – Nevin Yanıt

2010 Yılının En başarılı takımı – Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımı

Yeni yılın Fenerbahçe için çok daha büyük başarılar getirmesi dileğiyle...

Yeni yılınız kutlu olsun..

Saygılarımla,

Muhittin KAYAKIRAN

mkayakiran@borusan.com

 
Toplam blog
: 72
: 623
Kayıt tarihi
: 12.11.09
 
 

1974 Adana Doğumluyum. İTÜ Makina 1996 mezunuyum. Hobilerim arasında film seyretmek, müzik dinlem..