Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Damla Sönmez’in yeni imajı çok beğenildi!

Damla Sönmez’in yeni imajı çok beğenildi!
 

Damla Sönmez'in duru güzelliği !


Güzel ve Başarılı oyuncu Damla Sönmez yeni imajı ile büyük beğeni aldı. Hayranları Damla Sönmezin Parçacıklar oyunu için değiştirdiği imajını çok beğendi ve genç ve başarılı oyuncuyu sosyal medyada övgü mesajlarına boğdu…

Damla Sönmez gerek duru güzelliği gerek ise üst düzey oyunculuğu ile sektörde çok dikkat çeken bir isim. Genç yaşına rağmen bugün benim diyen oyuncuların bile sahip olamadığı çok prestijli ödüllere sahip olan güzel oyuncu özellikle Seçkin Özdemir ile başrolü paylaştığı Bir Aşk Hikayesi dizisinde canlandırdığı Ceylan karakteri ile izleyicinin gönlünde taht kurmuş ve tüm sektöre oyuncuğunu ispatlamıştı. Güzel oyuncu genç yaşına rağmen bir çok ses getiren filmde ve dizi projesinde yer aldı.

Tiyatro asıllı olanve konservatuar eğitimli olan güzel ve başarılı oyuncu Damla Sönmez ayrıca tiyatro sahnelerinde de izleyicisi ile buluşuyor ve adeta tiyatro onun için bir yaşam tarzı mutlaka her sene tiyatro oyuncularında yer almaya çalışan oyuncu şu sıralar Parçacıklar adlı tiyatro oyunu ile sahnede izleyicisi ile buluşuyor.

Damla SönmezeParçacıklarda Deniz karaoğlu eşlik ediyor. Çok duru bir güzelliğe ve olağanüstü özel bir oyunculuk yeteneğine sahip olan güzel ve başarılı oyuncu Damla Sönmezin Parçacıklar adlı tiyatro oyunu 9-15-16-29 tarihleri arasında D22 sahnesinde olacak.

Parçacıklar İngiliz yazar Nick Payne nin yazmış olduğu bir oyun. Oyun çoklu evrenler teorisi,özgür irade ,aşk ve ölüm gibi konuları çarpıcı bir şekilde işliyor.

Mutlaka Damla Sönmezin Parçacıklar adlı oyununa gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. O ufak tefek oyuncu sahnede öyle bir devleşiyor ki ayakta alkışlıyorsunuz. Mutlaka Damla Sönmezi canlı performans sergilerken izlemelisiniz tiyatro asıllı olan oyuncu emin olun sizi çok etkileyecek…

Çetin Kaya

Twitter/FankafaCetinn

 

 

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..