Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Engin Akyürek ve Hatice Şendil aynı dizide buluşuyor!

Engin Akyürek ve Hatice Şendil aynı dizide buluşuyor!
 

Televizyon dünyasının her daim hareketli ve heyecanlı durumlara, haberlere sahne olduğunu biliyoruz. Bu durum yüzünden her geçen gün nasıl olduğunu ve nereden çıktığını anlayamadığımız sürpriz haberler ile karşılaşıyoruz. Bu haberlerin bazıları kısa zaman içerisinde yalansa da, bazılarının çok doğru noktadan yakalandığı görülüyor.

Bahsi geçen sürpriz haberlerden bir tanesi, ilerleyen dönemlerde başlaması beklenen bir dizinin iki başrolü ile ilgili olarak çıktı.

Hürriyet Kelebek'te yer alan habere bu dizinin ikilisi Engin Akyürek ve Hatice Şendil olacak.

Son olarak Kara Para Aşk dizisinde Tuba Büyüküstün ile fırtınalar estiren Engin Akyürek ile Dila Hanım'dan sonra Kaderimin Yazıldığı Gün ile de başarılı bir sezon geçiren Hatice Şendil'in biraraya gelmesi için çalışmalar yapıldığı belirtiliyor.

Açıkçası beni heyecanlandıran bir ikilinin haberi bu.

Sahip olduğu oyunculuk kabiliyetini her yapımda daha da belli eden Engin Akyürek bir yana, güzelliği ve hatasız oyunculuğu ile göze hoş gelen bir performansa sahip olan Hatice Şendil bir yana. Gayet iyi olurlar vallahi!

Bu arada Engin Akyürek'in de ülkemizin en güzel kadınları ile biraraya geliyor olması da gerçekten bu şans. Önce Beren Saat, sonra Tuba Büyüküstün, şimdi de Hatice Şendil.

İlerleyen günlerde bu haberin detayları elbet belli olur.

Ancak şu iddianın bile hayranlarını heyecanlandırmaya yettiğini söyleyebiliriz.

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..