Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Damla Sönmez Parçacıklar ile geliyor!

Damla Sönmez Parçacıklar ile geliyor!
 

Parçacıklar 3 Mart'ta D22 sahnesinde !


Güzel ve başarılı oyuncu Damla Sönmez çok yakında tekrar tiyatro sahnesinde olacak.Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Damla Sönmez en son yer aldığı Savaş adlı tiyatro oyunu ile çok büyük beğeni almıştı.Güzel oyuncu şu sıralar yoğun bir şekilde yeni oyunu parçacıklar için çalışıyor.

Parçacıklar İngiliz yazar Nick Payne nin yazmış olduğu bir oyun.Oyun çoklu evrenler teorisi,özgür irade ,aşk ve ölüm gibi konuları çarpıcı bir şekilde işleyecek.

Damla SönmezeParçacıklarda Deniz karaoğlu eşlik edecek.Çok duru bir güzelliğe ve olağanüstü özel bir oyunculuk yeteneğine sahip olan güzel ve başarılı oyuncu Damla Sönmez 3 Mart’ta D22 sahnesinde prömiyer yapacak.Ayrıca parçacıklar 4-9-15-16-29 tarihleri arasında D22 sahnesinde olacak.

Oyunun şuan için turne rotası tam belli değilmiş ama umarım olabildiğince fazla şehre gidebilirler.Çünkü Damla Sönmez gibi bu yaşta bugün benim diyen oyuncuların bile sahip olamadığı çok prestijli ödüllere sahip olan ve tiyatro kökenli olan üst düzey bir oyuncuyu tiyatro sahnesinde canlı performans yaparken izlemek eminim eşsiz bir deneyim olacaktır tiyatroya gidenler için.

Parçacıklar oyununa gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.Emin olun o ufak tefek olan kadın sahnede öyle bir devleşiyor ki ayakta alkışlıyorsunuz.

Ayrıca sadece parçacıklar oyununa değil genel olarak tiyatroda sahnelenen oyunlara gitmeye çalışalım,çalışalım ki tiyatrolar boş kalmasın tiyatro toplumlar arası köprü kuran tüm dünya kültürlerini yansıtan bir ayna görevi gören çok önemli kurumlar.

Neyse Damla Sönmeze buradan başarılar diliyorum yolu açık olsun umarım onu uzun bir süre daha tiyatro sahnelerinde sinemada ve ekranlarda görürüz…Çok özel bir yeteneğe ve duru bir güzelliğe sahip olan genç ve başarılı oyuncunun yeni oyununu bende büyük bir merakla bekliyorum umarım izleme fırsatını yakalayabilirim…

Çetin Kaya

Twitter/fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..