Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '10

 
Kategori
Blog
 

Davetlisiniz!

Davetlisiniz!
 

Kimsesiz minik bir yüreği sevindirmek, yalnız masum bir yüzü gülümsetmek ister misiniz?

O zaman buyrun Mutfaktaki Cadı'nın 2. etkinliği olan ''Küçük Bıdıkların Doğum Günü Partisi '' için Küçükyalı Kimsesizler Çocuk Yuvası' na davetlisiniz !

01 Mayıs 2010 taihinde saat 14.00 de ''Mutfaktaki Cadı'' ile Küçükyalı Kimsesizler Çocuk Yuvasında 7-12 yaş arasındaki çocuklarla beraber olacağız. Amaç Nisan ayında doğan çocukların doğum gününü kutlamak. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, yanaklarını avuçlarımıza almak, saçlarını okşamak anlık da olsa onları mutlu etmek, gülümsetmek amacımız. Oyuncak, giysi, çamaşır, pasta, yiyecekler, kırtasiye kısacası okul çağında ki bir çocuğun neye ihtiyacı varsa o tür malzemeler için destek verebilir sponsor olabilirsiniz.

Siz de kendi hediyelerinizle gelebilir veya bu ihtiyaçlar için arkadaşımız Gabriela Olaru'ya ulaşabilirsiniz. Dileğimiz ufak da olsa yalnız kimsesiz yüreklere destek olmanız, onların masum yüzünü bir nebze de ola güldürmeniz.


Sponsorları ; Little Caesars Pizza, Küçük Pasta Dükkanı, MEYED Derneği ve Cafe KAAVE Beyoğlu, Serter Kaban, Phytp 7, Meyve suyu Endüstri Derneği, Kangurum net. Etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlar aşağıda ki linkten arkadaşımıza ulaşabilir.http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=307668447145&ref=nf

Adres: Çocuk Esirgeme Kurumu Küçükyalı Kimsesizler Yurdu

Mektep Cad. NO:17 Küçükyalı/ İSTANBUL..Tel: 0 216 417 82 13

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..