Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '12

 
Kategori
Dünya
 

David Kelly

Belli zaman önce niyet etmiştim size rahmetli David Kelly cinayetini anlatmaya ama inancım zayıflamııştı bu yalan medeniyetler düzeninde. Niyet farz oldu yazıyorum.

David Kelly kimdir nasıl tanıdım anlatayım. İngiltere İçişler bakanlığında bir memur profesör. Yaşı yetmiş. Emeklilikten sonra mesleğe davam etmiş. Televizyondan tanıdım.

Colın Powell  Saddamın silahlarını gösteren uydudan çekilmiş dialar ile dünya turu yaparken BBC bir haber yaptı. Bu haberde Irak'ta kimyasal silahların olduğunu tespit eden MI5 raporunun abartılı ve yalan olduğunu belirtmişler.  Tony Blair i böyle kandırdıklarını haber yapmış BBC.

BBC, o dönemde özgür kalan az  sayıdaki medya kuruluşlarındandı. Yıllık devletten bir milyar pound alır ama reklam almazdı. Hükümeti en acımasızca eleştirenlerin başında gelirdi. 

Tony Blair hükümeti BBC den kaynağını açıklamasını istedi. BBC direndi ama dayanamadı. Gizli kaynağın David Kelly olduğunu açıkladı. Direktör ve programı yapan 4 çalışan kovuldu. David Kelly ise bakanlıktan kovuldu ve Mecliste  araştırma komisyonuna bu rapor ile bilgi verecekti. Basın bunu David kelly yargılaması olarak sunmaya çalıştı ancak komite daha çok İrak raporu ile ilgileniyordu. Derken David Kelly bu komiteye çıkamadan intihar etmiş haberi verildi.

Bir sabah köpeği ile gezmeye çıkan Davıd Kelly' i bir ağacın dibinde bileklerini keserek intihar etmiş!

İngiltere ayağa kalktı.  Mecliste bu sefer Profesör nasıl öldü komisyonu kuruldu ve 3 ay içinde David Kelly  intiharla öldü sonucuna varıldı. Yaptığından dolayı utandığını ve o yüzden intihar ettiği kanısına vardı komisyon milletvekilleri.

Arkadaş adam vatan kandırılıyor diye bir eylem yapıyor ve nasıl oluyor da bundan utanç duyup intihar ediyor?!!

Hadi onu kabul ettik diyelim. Bu adam yetmişinde bir dede...Psikolojik geçmişi yok...

Bilek kesenler  çoğunlukla bayan olmakla birlikte hemen hemen tümü psikolojik rahatsızlığı olanlardır.Bu yaşta genelde silah veya binadan atlama teknikleri kullanılır. Hadi bileğini kestik diyelim ama bunu neden bir ormanlık alanda ağacın dibinde yapar?! Hadi bileğini kesmek için orayı seçsin ama niye köpeği de yanına alır?!!!

Adam resmen iki yanından tutan ve bileğini kesen üç kişi tarafından öldürüldü. BU şahıslar MI5 çalışanlarıydı. Artık hem BBC hem dünya uysal. 

Adını bilmediğim nice insan katledildi son yüzyılda devleti elinde tutanlar tarafından. Bildiklerim arasında David Kelly var. Unutmayın sizin için ölenleri.

Not: Yazıyı yazmak fazla sürmedi ama David Kelly nin resmini yüklemek mümkün olmadı.

"Yüklüyor" ve dönencesi bir saatten fazla dönüyordu pes ettim. sağlıcakla

 

 

 

  

 
Toplam blog
: 82
: 437
Kayıt tarihi
: 11.08.09
 
 

İlgi alanlarım muzik. İlk kez Milliyet Blog'da yazı yazmayı deniyorum, daha doğrusu düşüncelerimi..