Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '09

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Deniz Otobüsü (1)

Deniz Otobüsü (1)
 

Birkaç gün önce babamlara gittim. Babam aynı rahatsızlıktan daha önceden ameliyat olan eş dost tarafından kandırıldığını düşünüyor.

“Geçer geçer yakında top oynarsın demişlerdi ama geçmedi hala çok ağrıyor” diyor. Doktoru dizine buz koymasını da yasakladı çaresiz ağrı kesicilerle durmaya çalışıyor.

Ameliyatın üzerinden bir ay geçmesine rağmen bacağındaki morluklar geçmedi... Genel durumu iyi sadece biraz zamana ihtiyacı var.

Akşama doğru babamlardan ayrıldım ama canım eve gitmek istemedi. Geçerken birkaç sokak aşağıda oturan ablama uğradık. :) Gündüz babamlarda zaten birlikteydik. Bizi görünce şaşırdılar...

İyi ki gittik, yeğenlerle birlikte çok keyifli bir akşam geçirdim...

Yeğenim Ahmet bu günlerde fotoğraf çekme merakına tutuldu. Elinde bir makina :))) aynı İzmir’liler gibi... ne görse çekiyor.

“Gel teyze gel sana çok güzel fotoğraflar göstereceğim” dedi ve bilgisayarından savaş fotoğrafları çöl fotoğrafları açlık fotoğrafları göstermeye başladı.

- Kim çekmiş bunları?

- Çok önemli bir fotoğrafçı.. Adam 80 yaşında

- Ne diye gitmiş ki oralara, hasta olcak oralarda

- Öyle deme teyze adam usta

- Adı ne demiştin?

- Ara Güler

- Ben anlamam teyzem, sen benim ilk göz ağrımsın. Yok öyle elinde makina diyar diyar falan gezmek. İlle de fotoğraf çekmek istiyorsan çek işte börtü böceği. Kıyamam sana öyle çöllerde savaşın ortasında...

- Teyze alemsin yaa... hahahaha

Tam o arada kapı çaldı... gelen karşı komşuları aynı zamanda çok sevdikleri dostları. Sohbet muhabbet derken söz döndü dolaştı “bize niye gelmedin” lere başladı... Artık buradayız geliriz, no panik!

O telaşın kalabalığın içinde ablamla ertesi gün için sözleştik, birlikte İhya ablaya gideceğiz Yalova’ya. Hemen internetten baktık Kartal’dan sabah 8.30 da deniz otobüsü var. Bizim için en uygun olanın o olduğuna karar verdik.

Kalkma vakti de gelmişti artık. “Yedik içtik karpuz da kestiğimize göre bize müsaade” dedik ve Ahmet bizi eve bıraktı... Bu defada biz onu bırakmadık. Bol kahkahalı bir saat geçirdik sonrasında uğurladık ve gitti...

Yarını da yarın yazarım artık...

:) İyi bayramlar...

http://www.esmakahraman.com/deniz-otobusu-1/

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..