Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '14

 
Kategori
Futbol
 

Derbi Öncesi Fenerbahçe Selfie si..

Derbi Öncesi Fenerbahçe Selfie si..
 

Fenerbahçe gerçekten büyük işler başarıyor.Heleki son dönemlerde geçmişte atılan sportif tohumların nasıl boy verdiğini görmek muazzam. Basketbol takımının başında dünyanın en iyi antrenörlerinden bir tanesi.Futbol takımı süper ligde açık ara farkla lider, yurdun en iyi atletleri sarı lacivertli formayı terletiyor.Voleybol bayan ve erkek takımları Avrupa şampiyonu..Bayan basketbol takımı yine başarılara koşuyor..

Bu kadar zor günler geçirip te bu kadar kısa sürede bu noktalara gelebilen başka bir takım ülkemizde veya dünya da varmıdır. ? Bilemiyorum...

Bunun açıklaması sadece azim,inanç ve taraftarın takımına sahip çıkması. Bu ne para ile ölçülür ne de başka bir şey ile..

Şimdi derbi öncesi rakip yine aynı rakip.Onlarda da işler iyi gitmiyor.Türk futboluna son yıllarda gelen en iyi yabancı antrenörü nasıl harcarız haberleri her gün gazetelerde. Takımı gençleştirip geleceğin Galatasarayını kurmaya çalışan ,aldığı oyuncular ile Avrupa da bile ilgi odağı olan bir takım.Günü kurtarmaya değil geleceği düşünen bir yaklaşım.

Şimdi bu 2 takım karşı karşıya. Bu iki takımın derbilerinde pek süpriz yaşanmaz.Beraberlik koksa da biraz Fenerbahçe de artık bu saatten sonra işi şansa bırakmaz..

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..