Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '16

 
Kategori
Reklam
 

Dijital Ajanslar Müşteri Yatırımlarını Nasıl Arttırabilir?

Günümüzde çok popüler olmaya başlayan. Dijital ajanslar birçok internet siteleri ile birlikte çalışmaktadırlar. Sosyal medya sitelerinde sponsorlu reklamlar verebilerek, daha çok müşteri çekebilirler. Günümüzde sayısı gün geçtikçe artan youtuber'ler ile anlaşarak daha çok müşteri ayarlayabilirler. Peki, Dijital Ajanslar Müşteri Yatırımlarını Nasıl Arttırabilir sorusuna şöyle cevap verelim.

Rakip firmalardan biraz daha fiyat kırarak, müşteriyi kendisi ile çalışmaya ikna edebilirler. Çeşitli kampanyalar yaparak daha çok müşteri çekebilirler. Mesela 1 adet sipariş verene 1 adet hediye ederek müşteriyi kendine tamamen âşık edebilirler. Unutmayalım müşteri veli nimettir. Bir web sitesi ile anlaşarak 2 veya 3 ay boyunca o sitenin tasarımını uygular. Ve tasarım gelecek olan ziyaretçiler için önemi çok fazladır.

Gelen ziyaretçiler önce tasarıma bakar. Eğer daha fazla müşteri çekmek istiyorsanız. Kendi yazılımınızı kullanarak daha çeşitli tasarımlar elde edebilirsiniz. Ve bu tasarımlarda birçok renk kullanmak daha hoş görünümlü olur ve. Tasarımı alacak olan müşteri tamam hayran kalır ve. Size daha çok sipariş vermeye başlar.

Ve ek olarak müşterilerinin, gelir gider hesaplarını da yöneterek daha fazla kazanç elde edebilirler. Ve bu kazançlarla da şirketi daha çok büyüterek daha çok işlere imza atabilir. Ve kendi yazdıkları program ile web site sahiplerinin ulaşmak istediği yerlere getirirler.

 Pazarlama

Yaptığınız tasarımları nasıl satabilirim diyorsanız. Özel satış siteleri var. Bu tasarımları farklı satış sitelerine koymakla, daha fazla kazanç elde edilebilir ve şirketinize ait bir web sitesi açarsanız daha fazla müşteri gelecektir bundan emin olun.

Bu ajanslar. Birçok kişiye internet sitesi kurarak kazanç elde ederler. Fakat son zamanlarda sadece internet sitesi kurmakla kenara geçmiyorlar. Markaların diğer sosyal medya hesaplarını da yönetiyorlar. VE bu müşterilerin reklamını yaparak daha çok kazanç elde edebilirler. Ve Sadece web siteleri reklamları değil. Farklı Dükkân, fabrika gibi iş ağlarının da tasarımını yapıp reklamını da yapıyorlar. Bu işlemde daha çok para kazanırlar

kaynak : https://www.clicksus.com

 
Toplam blog
: 7
: 129
Kayıt tarihi
: 11.04.14
 
 

Deli gibi hırslı değildi. Karakterinde bir ağırlık vardı, asil ruhluydu. Hangi ortamda ne söyleme..