Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '10

 
Kategori
Blog
 

Dikkat! Blogda fişleniyoruz.

Dikkat! Blogda fişleniyoruz.
 

Resim: Alıntı


Sadece AKP milletvekilleri değil, blogda da fişlemeler başlamış. Yakında sertifikamızı elimize verip, hadi kızım sen yedi nolu geneleve filan diyecekler.

Dedikodudan beslemeli bu asalak tayfası işi o kadar ileriye götürmüş ki sizinde fişlenmeniz an meselesi. İstifanız bile gündeme gelebilir hatta. İstifanızı isteyebilir yağlama yıkama konusunda da uzman olan bu fişçiler. Tüm fişçiler öyle değil midir zaten?

Yürekleri yetmediği için konulara doğrudan değil dolaylamadan dalan bu fişçiler, blog blog dolaşıp var oluşları için neden ararlar. Yazdıklarınızı didik didik edip, notlar tutarak, saklandıkları köşeden çıkmak için uygun anı beklerler.

Sivrisinekten yağ çıkarıp, ortak pazara sürmek en büyük becerileridir.

Üretme kabızı olan bu asalak tayfasını, ne Türkiye, ne dünya gündemi ilgilendirir. Kendileri ilgilenmedikleri gibi sizi de işinizden gücünüzden alıkoyarak, hastalıklı ruhları ile diktikleri elbiseleri size giydirerek, kendi yaratıkları karanlık koylarına çekmek isterler.

Bunları tanımıyor olabilirsiniz. Hiçbir alışverişiniz olmuyor da olabilir. Fakat bu tayfa kafayı taktığı blogcuları yakın markaja alarak günü geldiğinde size kendini tanıtır.

Bu tanıtma abi ayaklarında olabilir, hemşeri ayaklarında olabilir, oooo sen de bizim meslektenmişsin abla, amca, dayı ayaklarında olabilir. Ayak çeşidi çok bunlarda.

Onun için yazdıklarınıza dikkat edin. Sevdiğinize, sevmediğinize methiyeler filan düzmeyin.

Methiye düzerken blog ağabeylerinden izin belgesi alın. Ancak onun yol göstericiliğinde düzün düzecekseniz de.

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..