Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '09

 
Kategori
Güncel
 

Dikkat: Domuz Gribi Öldüren ve Süründüren diye ayrılıyor!

Dikkat: Domuz Gribi Öldüren ve Süründüren diye ayrılıyor!
 

Kimseyi kandırmasınlar lütfen! Normal grip virüsünün bile ne kadar çeşidi olduğunu bilim adamları bile zor bilirken; Domuz Gribi virüsünü tek tipmiş gibi anlatmaları ve aşı geliştirdik demeleri biraz saçma. Hangi tipine geliştirmişler bu aşıyı çok merak ettim. Biraz mantık ve akıl sahibi insanlar sorarlar neden acaba bazı insanlar domuz giribinden ölüyor da bazıları ölmüyor? Kimi diyorki rahmetlinin savunma sistemi düşüktü, kimi diyorki rahmetli obezdi, kimi diyorki rahmetli hamileydi, kimi diyorki rahmetli bebekti, kimi diyorki rahmetlinin eceli gelmişti.

Bence bu bahanelerin hepsi de koca bir YALAN! Her ne kadar Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve İstanbul Valisi Muammer Güler aşı olmaktan yana olsa da bu işin derinine indiklerini sanmıyorum. Eğer tahminlerim doğruysa işimiz zor!

Bir de hiç dikkat ettiniz mi Domuz Gribi çıkmadan önce bizler çok mu pismişiz. Sanki insanlar hijyene hiç dikkat etmiyormuş gibi her kanalda hijyen dersleri veriliyor, yeni yeni hijyen ürünleri tanıtılıyor. Eskiden bu kadar kirli ve pis idiysek Domuz Gribinden önce Sarılık olmadığımıza şükredelim!

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..