Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '11

 
Kategori
Haber
 

Dila Tezemir'den Müge Anlı'ya deprem gibi cevap

Dila Tezemir'den Müge Anlı'ya deprem gibi cevap
 

DİLA TEZEMİR HAKEDENİN HAKKINI VERİR


Habertürk spikeri Duygu Canbaş'ın canlı yayında "Tüm Türkiye, her ne kadar Van'dan da gelse haber, üzüldü..." gafının ardından ATV'de bugün yayınlanan ve Tatlı Sert programında Müge Anlı kelimenin tam anlamıyla 'ırkçı' bir söylemle depremde ölenlere saygısızca sözler sarfetti.

 
Bunun üzerine Sanatçı ve Sevgi Derneği Başkanı Dila Tezemir’den Vandaki deprem ile ilgili açıklama yaparken kendilerinden büyük sözler eden Müge Anlı ve Duygu Canbaş’a deprem gibi cevap;

Asıl ben sizi haddinizi bilmeye davet ediyorum. Haddini bilmesi gereken sizsiniz Müge Hanım Duygu Hanım...Sizler kendinizi ne sanıyorsunuz...

Sizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının fenomen haline getirdiği gazetecilersiniz. Unutmayınız ki bu ülkede sizler gibi gazetecilik yapan binlerce çok değerli basın mensubu var. Yaptığınız programların formatının halkımızca beğenilmesi yüzlerinizi tanınır hale getirdi. Ayrıca ülkemizin en önemli ve değerli televizyon kanalları sizlere bu imkanları sağlıyor. Muhteşem maddi ve manevi kazanımlar ediniyorsunuz. Ayrıca çalışanı veya dışyapımcısı olduğunuz bu kurumlar tarafsız ve halkını bağrına basmış büyük basın kuruluşları. Onların gölgesi altında kendinizi ne sanıyorsunuz..

Şimdi kalkmış günlerce hikayelerini yayınladığınız toprağın insanlarına dil uzatıyor hepsini aynı kefeye koyuyorsunuz. Bu bir doğal afet farkında değil misiniz. Yediden yetmiş yedisine genci çocuğu yaşlısı ile bu insanlar bizim ülkemizin insanı. Orada bir can pazarı var. insanlar ölüyor ve kan akıyor.

Unutmayınız ki şehit olan insanlarımız içerisinde Vanlısı, Diyarbakırlısı, Erzurumlusu, Muşlusu, Şırnaklısı ve Doğuanadolu ile Güneydoğuanadoludan yüzlerce gencimiz var.

Çocuklarımız kandırılmış olabilir, kadınlarımıza yanlış şeyler anlatılmış olabilir ve daha da önemlisi dağa kaçırılarak savaştırılan veya kandırılarak götürülen de bizim insanımız. Orada askerimiz tarafından öldürülen de bu vatanın evlatları.

Cehaletinden dolayı polisine taş atmış veya bir çikolatayla kandırılarak ne yaptığını bilmeden slogan atan çocuğu nasıl olur da bir vatan haini ile bir terörist ile aynı kefeye koyarsınız.

Üstüne üstlük ne çabuk unuttunuz iki gün önce içişleri ve milli savunma bakanımızın karşısında “Kürtlüğümü söylemekten utanır oldum” diyerek hayatını tehlikeye atan vatansever Kürt asıllı insanımızı. Kimi ve neyi gaza getirmeye çalışıyorsunuz.Elinizde malzeme kalmadı da şehitlerimizin ve depremde hayatını kaybeden insanlarımızı mı malzeme etmeye çalışıyorsunuz.

Asıl biz sizi ve Habertürk muhabiri Ayşegül Canbaşı haddinizi bilmeye davet ediyoruz. Aksi halde yüce Türk Milleti sizler gibi ırkçı ve bölücü düşünen kişilere karşı tepkisini gerektiği şekilde gösterecektir. 

 
Toplam blog
: 55
: 979
Kayıt tarihi
: 21.10.07
 
 

İnsana insan olduğu için değer veren dürüst ve saygılıyım.Güzelliği fiziki olarak düşünmeyen gönül g..