Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '20

 
Kategori
Güncel
 

Dinimize Neden Saldırıyorlar!

Bir dine ve peygamberine neden saldırılır?..Herkes bilir ki, peygamberler Allah'ın elçileridir; ondan ne alırlarsa insanlara onu tebliğ ederler...Hiçbir peygamberin Allah'ın vahyi dışında bir şeyi insanlara sunması mümkün değildir:

"Eğer o (Muhammed), Bize karşı, ona(Kuran'a) bazı sözler katmış olsaydı, Biz onu kuvvetle yakalardık, sonra onun şah damarını koparırdık..Sizden hiç kimse de araya girip buna mani olamazdı" Hakka 44,45,46,47 

Son Peygamber olan İslam Peygamberi Muhammed (as)'a bu kesinlikte uyarı yapılıyorsa, öteki peygamberlerin için de durum farlı olabilir mi?

Peygamberler sadece Allah'ın kendilerine vahyettiklerini söyleyip hayatlarını da böyle sürdürdüklerine göre, bugün Peygamber efendimize saldıran "namussuzların" derdi ne ola ki!

Elbette, onların derdi Allahla ve Onun seçtiği din olan İslamla...Çünkü, biliyorlar ki, Hz.Muhammed'in tebilğ ettiği İslam onların sömürüye dayalı zulüm düzenlerini biterecek yegane DÜNYEVİ sistemdir.

Dünyevi'ye özellikle vurgu yapıyorum, zira bu paganistlerin derdi dünyadır, asla Ahiret değil...Eğer, İslam, adil bir dünya düzeni sunmasa, Budizm,Hinduizm gibi sadece Ahiret dini olsaydı, onlar için asla sorun olmazdı...

Dışardan bakıldığında bunlar Hristiyan(İsevi) olduklarını; yahut Yahudi(Musevi) olduklarını söylerler...Ama aslında, peygamber zincirinin son halkası İslam Peygamberine saldıranlar asla gerçek bir semavi din mensubu değildir.

Çünkü, gerçekten Allaha inanan ve onun gönderdiği bir Peygamberin yolunu süren biri başka bir peygambere asla hakaret etmez.

Biz Müslümanlar açısından bu zaten mümkün değil...Zira, biz "Allah'ın tüm elçilerini aralarında ayırım yapmaksızın kabul eder" ve saygı duyarız...Çünkü, onların hepsinin tebliğ ettiği esasında son peygamberin itmam ettiği İslam'dan başka bir şey değildir.

Bir Allah'ın gönderdiği dinler özünde faklı olabilir mi?..Zamana göre ritüeller farklılık gösterse bile akide olarak tüm dinler Allah'a teslimiyet anlamına gelen İslamdır, insanlar ona ne ad verirse versin!

Oysa, kendine Hristiyan diyen Batılılar, güya Hz.İsa'nın yolundan gittiklerine inanırlar...Haşa, Allahın oğlu, diyerek hem peygambere, hem Alllah'a iftira eden bu sapkın zihniyet, aslında Allahın dinini paganlaştırmaktan başka bir şey yapmamıştır.

Bu yüzden, Hristiyanlık putperesliğe dönüşmüştür; insanları kuşatmaktan uzak, din sömürüsünün ve engizisyon zulmünün aracı olmuştur...Emperyalizm, ne Hz.İsa'nın ne Hz.Musa'nın tebliğidir; aksine onların Hak tebliğini tahrif etmenin sonucudur.

Dinini dünyasına alet eden insan ve toplumlarda gerçek bir Allah sevgisi de Peygamber saygısı da olmaz...Onlar, dünyevi hırslarını besleyen putlarına saygı gösterirler. Bu putun adı "İsa" olsa da "Musa" olsa da farketmez..Zira, önemli olan isimler değil, toplumların onlarla ilgisi algı ve inancıdır.

Geçmişte Hz.İsa ile ilgili çok çirkin filmler de yapıldı...Bütün Hristiyan alemi susarken ona da yine biz Müslümanlar tepki koyduk; zira Hz.İsa da Allahın hak elçisi olarak bizim peygamberlerimizdendir.

Bugünün Batı dünyası paganisttir...Roma'nın Hristiyanlığı kendi pagan inancına uyarlamasıyla ortaya çıkmıştır...Bunu Batılı düşünürler de kabul eder...Roma paganizminin "kutsalları" Hristiyanlığınkilerle yer değiştirmiştir o kadar...Eski Yunan tanrısı Paris'e "İsa"; İfigenia'ya "Meryem" diyerek putlarının adını değiştirdiler ve sömürülerine ve zulümlerine devam ettiler.

"İnne'd-dine indallah'il-İslam"=Allah indinde yegane din İslamdır...Bugün tüm yeryüzünde İslam'dan başka din yoktur, dolayısıyla dindarları da yoktur...Müslümanlık dışındakiler, Şeytanın düzenin düzenbazları yada köleleridir.

Şeytan ve neferleri, Allah'ın kulları için çizdiği Hak yol olan İslama saldıracaktır elbette; zira karanlık aydınlığa düşmandır.

İslamı hedef almanın en kesin yolu da onu peygamberinden vurmaktır...Kafirlerin amacı ve ihtirası budur...Bunu, hem kurulu sömürü düzenlerinin devamı, hem de dinsiz nesillerinin İslam'ı bulmasını engellemek için özellikle yapıyorlar.

İslamafobia'yı yaygınlaştırarak kendi "kölelerini" ellerinden kaçırmak istemiyorlar...Kadın'ı aşağılık porno endüstrisinin ana maddesi yapan bu "medeniyet" Peygamberimizin evliliklerini dile dolayarak; dünyayı kana bulayan "katiller" kendileriyken, yine kendi yetiştirmeleri teröristlere sarık cüppe giydirip terör yaptırarak İslamı Batılı insanlar nezdinde karalama derdindeler.

Yani, savaş dinler arasında değil, Allah ile Şeytan arasında...Bu savaşın galibi kim olacak!..Hangisi daha güçlü ise, o olacak!..Ötesini söylemeye gerek var mı!

Allah'a ne kadar şükretsek azdır ki, tarihte olduğu gibi, bu savaşta biz millet olarak Hakkın yanında ve Şeytan'ın karşısındayız...Kendine "Müslüman" diyen, Batı uşağı bazı kabile devletleri "cibilliyetsizliğin" dibini bulmuş olsa da biz, asil "Türk Milleti" olarak dinimiz ve Peygamberimiz için canımızı ortaya koymaya hazırız.

Ne mutlu bize ki, zamanın zalimleri, Peygamberimize, bize ve bizim devlet başkanımıza birlikte saldırıyor!

Bundan büyük şeref mi olur!!

 

 
 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..