Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '09

 
Kategori
Siyaset
 

Dolaş da gel

Dolaş da gel
 

İşte belgeyi hazırlayan halk düşmanı


AKP yi ve Fethullah Gülen efendiyi bitirme planlarının belgesi bulununca, ülke hafif şiddet de sallandı.. Can ve mal kaybı yok. Ama, her kafadan bir ses çıkıyor. En akordsuz ses Bülent Arınç dan çıktı. Millete ihanettir. Neymiş millete ihanet olan, gerçek mi, sahte mi, olduğu henüz belirlenemeyen AKP ve Güleni bitirme planlarının belgesi.

Ülkenin cıvataları gevşedi. Üfürsen sallanıyor. Konuşanların hemen hepsinin hedefi, TSK.

Kimileri kaygılı, kimileri sevinçli. Demokrasi getti diyip, yalancıktan sızlananlara bakıp da gülmemek elde değil. Zaten istediğiniz bu değimliydi. Demokrasi sizin için amaç değil, araç değimliydi? Yoksa timsahların ağlama mevsimi mi geldi. Demograasi elden gidiyor. Fethullah efendi Cennet kapısı Amerika da, bu konu ile ilgili fetva verirken oldukça keyifli görünüyordu. Öyle ki, konuşmasının sonunda, ilk defa salya, sümük ağlamadı.

Fethullah efendi, cennet kapısı Amerika dan konuşur da, bebek katili Apo durur mu? O da cehennem kapısı İmralı dan konuştu. Apo, doğrudan Başbakanımızı tehdit ediyor. Başbakan eğer Apoyu dikkate almazsa, Ergenekon un baş sorumlusu ilan edilecekmiş. Kim ilan edecekmiş? Apo… Çete başının morali bozuk. Birkaç gün dışarı çıkarsak, Bir kaç bebek kurşunlayıp gelse, düzelir.

Başta da belirttiğim gibi, Ülkenin cıvataları laçka. Konuşmaması gereken herkes, konuşurken, konuşması gerekenler, susuyor. Aradan kaç gün geçti, daha bu belgenin sahte mi, gerçek mi olduğu ortaya çıkarılamadı. Ama, benim dikkat ettiğim bir şey var: Bu belge bile Deniz Feneri davasının önüne geçemedi. Deniz Fenerine herkes inanıyor, bir tek Başbakan ve Zahit efendi inanmıyor. Başbakan, CHP bir triliyonun hesabını versin, hikayesini, son zamanlarda sıkça kullanmaya başladı. Zahit efendi de, konuşmalarında Baykal ı hedef alıyor. Bu şekilde Deniz Feneri soğutulmaya çalışılıyor. Madem her şey uydurma. Herkes Zahit efendiye düşman, o zaman Zahit efendi, şöyle bir Alamanya yı dolaşıp gelse de, hep beraber görsek. Kooperatif mensupları da özlemişlerdir zat-ı muhteremi.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..