Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '13

 
Kategori
Futbol
 

Dr.Erman Toroğlu'nun bilgeliği ve Telegol ekibinin muz sevdası...

Dr.Erman Toroğlu'nun bilgeliği ve Telegol ekibinin muz sevdası...
 

Şu Fenerbahçe olmasa, spor programları ne yapardı?

Özellikle tam spor programı diyemeyeceğimiz, ancak Fenerbahçe ile yatıp, Fenerbahçe ile kalkan, yiyip içtiği Fenerbahçe olan, bazen gaipten sesler duyup, bunu gerçek sanan, bazen ruh çağıran(!) bazen de yoğurt yiyenler, bu kez kafayı muza taktılar.

Muz’un bir meyve olduğunu herkes bilmesine rağmen, bu meyvenin en çok maymunlar tarafından sevildiği işlenirken, bazıları kendilerini maymun(!) yerine koydular.

Hiç görmemiş gibi muz’a öyle bir saldırdılar ki; sanki Afrika savanlarında yaşayan çitalar gibi(!)

Neyse muz üzerine bu kadar muhabbet yeter. Biz gelelim asıl konumuza: Televizyonlardaki spor programları arasında zaplarken, muz’lu bir gösteri görünce ister istemez durup, seyre daldım.

Televizyon spor programında, güya, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Galatasaray derbisine vurgu yapılıp, Galatasaraylı Drogba'ya tribünden muz sallayan Fenerbahçe taraftarının hareketi hicvediliyor!

Erman Toroğlu TV8'de yayınlanan Telgol programında ilgili taraftarın "sindirim sistemim bozuk olduğu için stada muz getirdim" açıklamasını eleştirmek için canlı yayında tüm konuklara muz yediriyor.

Erman Toroğlu ve Serhat Ulueren, Fenerbahçe Kulübü'nün tribünlerinde yaşanan olaylar sonrasında hafta içi yaptığı basın toplantısında söylenenlere inanmadıklarını belirtirken bir mizansenle bunu canlandırıyorlar.

Erman Toroğlu, blenderda muzlu süt yaparken, tribünlerde yaşananların bahanesi olmadığını dile getiriyor. Kaya Çilingiroğlu da kulüplerin bu tarz açıklamalarla asıl kendilerine zarar verdiklerini söyleyerek, gündem hakkında fikirlerini beyan ediyor.

Olay şöyle gelişiyor. Erman Toroğlu, doktor kılığına girip, midesinden rahatsız olan(!) Gökmen Özdenak’ı muayene ediyor. Ve beslenme konusunda öğütler verirken muz yemesini tavsiye ediyor.

Sonra da hep birlikte ellerine aldıkları çikita muzları sallaya sallaya yiyorlar.

Sanki muz yemek suçmuş gibi!

Afiyet olsun!

 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..