Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

01 Nisan '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Düğün Hazırlıkları: 2015 Gelinlik Modelleri

Düğün Hazırlıkları: 2015 Gelinlik Modelleri
 

Bahar sadece yaz mevsiminin müjdesini vermiyor; Güneşin sıcak yüzünü göstermesi düğün sezonunun da habercisi. Hal böyle olunca da düğün hazırlıkları başlıyor tabii ki. Tatlı bir koşuşturma yerini heyecanlı günlere bırakırken, yakanıza yapışan ve paçalara doğru akan kararsızlıklar silsilesi stresin kucaklanmasına neden oluyor. Günler geçiyor, hem de bir türlü geçmek bilmediğini zannettiğiniz, birden haftaların devrilmesine neden olan zaman, kısıtlı olduğunu her kararsızlıkta kanıtlıyor. Düğün hazırlıkları 2015 gelinlik modelleri ile kararsızlıkları daha da coşturuyor. Hangi gelinlik modeli daha güzel derken kafalar karıştıkça karışıyor. 

Herkes düğünüyle ilgili hayaller kurar. Özellikle bu hazırlık aşamasında şekillenen ve renklenen bir hayaldir. Günler geçtikçe gerçeği çağırıştıran ve gerçeği geldiğinde ömür boyu unutulmayan bir anıya dönüşür. Tabii ki bu dönüşmeye gelmeden birçok konuda seçim yapılması gerekiyor. Özellikle de gelinlik modeli seçimi adeta tüm organizasyonu şekillendiriyor. Modern mi, nostalji mi derken, gelinlik tarzının kişinin kendi stiline yansıması ve oradan tüm hazırlıklara sıçraması her yanı etkiliyor. 

2015 Gelinlik Modelleri

2015 gelinlik modelleri genel olarak incelendiğinde dantel ile güpürün asil ve gösterişli uyumunu baskın bir şekilde görülüyor. Dar kesimin hem minimal hem de bu kadar gösterişi temsil etmesi zıtlığında öne çıktığını gösteriyor. Baştan aşağıya dantelin yoğun olduğu bir düğün sezonuna hoş geldiniz! Dantelli gelinlik modelleri sayesinde şık ve sade bir stile kavuşabilirsiniz.

2015 Gelinlik Modelleri

Dar kesimin hakimiyeti zarafeti tetiklediği apaçık ortada. Kabarık ve gösterişli olmaktansa natürel ve zarif bir duruş istiyorsanız eğer dar kesimli romantik gelinlikler tam anlamıyla size göre demektir. Dantelin geçişleri dekolteyle karışınca ortaya muhteşem bir uyum, harika bir tarz çıkıyor. 

2015 Gelinlik Modelleri

Gelinlik dediğin şatafatlı, kabarık, gösterişli olur diyenler içinde 2015 gelinlik modelleri içerisinde çok özel tasarımlar yer alıyor. Tül detayları ile derinlik sağlanmış, transparan ayrıntılar ile adeta meydan okuyan hem iddialı hem de mütevazi seçimler bulmak zor değil. 

2015 Gelinlik Modelleri

Balık etek gelinlikler 2015 yılına da tıpkı geçtiğimiz sezon gibi yine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Bu sefer biraz daha uzun ve iddialı kuyruk detayları ile geldiğini unutmamak gerekiyor. Dantele dikkat çeken, sade ve düz dökümlü görünümleri de öne çıkaran balık etekli gelinlikler kuğu görünümü ile gelinlikte gösterişe önem verenlere hitap ediyor. 

2015 Gelinlik Modelleri

Bohem stillerin Antik Yunanın Helenistik tavrı ile bir yarış halinde olduğu 2015 modasında, bohemi seçerek salaş ama bir o kadar özgür bir ruhu temsil edebilirsiniz. Helenistik gelinlik modelleri ile de hem nostaljik hem de gerçek bir prenses edasını üzerinize giyebilirsiniz. Bir tarafta özgür stiller diğer yanda eski medeniyetler prensesleri...

2015 Gelinlik Modelleri

Gelinlik seçiminde stillerin ön planda tutulması kadar tabii ki de vücut şeklinin de önemli olduğu unutulmamalıdır. Vücut şekline uyumlu bir gelinlik seçimi için 2015 Moda Gelinlikler yazıma tıklayabilirsiniz. 

ModaViki'yi instagram ve twitter üzerinden takip etmek için; @modaviki 

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..