Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '08

     
    Kategori
    Ben Bildiriyorum
     

    Düş kırıklarından MOZAİK PASTA

    Düş kırıklarından MOZAİK PASTA
     

    "Özel Çocukların Objektifinden Fotoğraf Sergisi"29 Kasım - 5 Aralık 2008Ankara/Kızılay Metro İst


    "Bir küçük kutuydu, ilk kez tanıştılar, ellerine aldılar, dokundular... Hayatı o küçück kutunun içine sığdırdılar... Dokundukları her anı değerli kıldılar ve gülümserken dodurdular hayatı... Onlar deklanşöre dokundukça gülümsedi herkes, gülümsedi herşey... Çiçekler, böcekler, hayvanlar, güneş, su, toprak... Asık yüzlü binalar, hüzünlü yollar, kaldırımlar... Hatta insanlar... Hayatın her anı, fotoğrafını çekmeye değerdi. Öyle değerliydi her anımız..."

    Fsk ( Fotoğraf Sanatı Kurumu)'dan bir ekibin, Saygı Eğitim Kurumu ilezihinsel engelli çocuklarımız için ortaklaşa başlatılmış bir projedir.

    Ben henüz Ankara'ya taşınmadan başlayan ve son kısımlarında, projenin tamamlanması için katılanlardan biriyim. Çünkü Proje Liderimiz, aniden, ağır bir ameliyat geçirdi. Bu durum benim ve eşimin bu projeye dahil olmamızı zorunlu kıldı. Çünkü, sevgili proje liderimiz, uğrunda herşeyi yapabileceğiniz, harika bir insan.

    1 yıla yakın süre içerisinde, özel çocuklarımıza fotoğraf makinaları alınmıştır. Alınan fotoğraf makinalarını nasıl kullanacakları öğretilmiştir. Özel çocuklarımıza geziler düzenlenmiş, okul içi aktiviteler yapılmıştır. Tüm bu aktivitelerde, çocukların fotoğraf çekmeleri sağlanmıştır.

    Ellerindeki, "Filmli Makinalar"la harikalar yaratan bu özel çocukları 29 Kasım Cumartesi günü, fotoğraflarını sergileyerek, onurlandıracağız.

    Bu projede ufak da olsa bir katkım olduğu için çok mutluyum.

    Herkesi bu sergiyi izlemeye bekliyoruz, çocuklarımızla birlikte :)

     
    Toplam blog
    : 1
    : 517
    Kayıt tarihi
    : 21.11.08
     
     

    İstanbul doğumlu. İstanbullu. 8 yıllık iş tecrübesi var. Evlenip Ankara'ya taşındı. İş bulamadı. Fot..