Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '11

 
Kategori
TV Programları
 

Düşlerimin Prensi

Düşlerimin Prensi
 

Min Hyo-rin, Lee Shin Goon, Shin Chae-kyung, Lee Yul Goon


İzlediğim en güzel dizi. Düşlerimin Prensi... Bölüm sayısı 24. 

Dizinin baş rolündeki oyuncuyu görünce "Gerçekten düşlerimin prensi" diyorsunuz. 

Joo Ji Hoon (Shin Goon) . Dizideki rolünden midir bilinmez benim için tam bir ilah. Ayrıca kaçan kovalanır teorisini de doğrular nitelikte. 

Esas oğlan karizmatik, zengin, yakışıklı, biraz da burnu havada. Esas kızımız (Chae Kyung) ise çocuk ruhlu, sıcak kanlı, yerinde duramayan biri. Bu iki ayrı insanın hayatı bir şekilde kesişiyor ve evlenmek zorunda kalıyorlar. Tatlı kızımız dizide aynı zamanda Kore veliaht prensi olan delikanlıya hayran tabii. Ona bütün kızlar hayran zaten. Ama prensin sevdiği bir kız var. Bu Chae Kyung'ın işini zorlaştırıyor. 

Chae Kyung bir taraftan saray hayatına alışmaya çalışırken diğer taraftan Shin Goon'la uğraşmak zorunda. Çünkü prensimiz bu evlilik işine hiç sevinmiyor. Ama Chae Kyung öyle hemen pes eden tiplerden değil. 

Gel zaman git zaman Shin Goon, Chae Kyung'a karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor ama dedim ya burnu havada bunu kendi bile kabullenmiyor. Hele bir de işin içine Shin Goon'un kuzeni Yul Goon girince işler daha da karışıyor. Yul ve Chae Kyung'ı bir arada görmek onu rahatsız etmeye başlıyor. Tabii bu rahatsızlığının sebebini söyleyemediği için farklı bahanelerle ikisini birbirinden uzak tutmaya çalışıyor. 

Sonundaki küçük sürprizle de bütün izleyenleri gülümseterek veda ediyor. Uzun zaman sonra hatırladığınızda bile dudaklarınızdaki gülümsemeye engel olamıyorsunuz. 

Ben derim ki izleyin kendiniz görün böyle bir güzellikten mahrum kalmayın. Emin olun izledikten sonra pişman olmayacaksınız. 

İyi seyirler... 

 
Toplam blog
: 5
: 965
Kayıt tarihi
: 06.02.11
 
 

Ne anlatsam, ne anlatsam... Hem herkes gibiyim hem de hiç kimseye benzemem. Tam bir Kore hayranıyım...