Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bir Kanalda Dinlediğimiz Haber Diğerinde Yok, Meydana Gelen Olaylar Kanallara Göre Değişiyor mu?

Gündem farklı olabilir, her medya kuruluşunun olaylara bakışı farklı çünkü. Ama yani o gün, dünyada, ülkemizde olmuş meydana gelmiş bir olay bir kanalda var diğerinde yoksa kafalar karışır.

TV, “Bizim açımızdan haber niteliği taşımıyordu” diyebilir; ama çok önemli olayların da bazı TV kanallarının haberlerinde yer almadığını görüyoruz.

Siyasi saikle yayın yapan TV’lerden bahsetmiyoruz, onlar zaten işlerine geleni yayımlıyorlar; büyük kanallarda üstelik herkesin duyması gereken haberler durumlar…

Dünyada Türkiye’de bugün neler oldu A TV’de başka, B TV’de başka Allah Allah böyle şey olur mu ya… Onun haber ağı başkaymış ötekinin haber ağı başka, bana ne!

Siz bugün dünyada ve ülkemizde meydana gelen olaylar izlediğim TV kanalının haberlerinde sanıyorsunuz ama diğer kanallarda başka haberler de var; böyle şey olur mu ya; biz beş kanalı birden mi izleyeceğiz.

Senin haber kaynağın beni ilgilendirmez arkadaş, dünyada meydana gelmiş önemli olayları vermek zorundasın! Belki de Meksika depremini vermeyen kanal vardı!

Kimseden de şikâyet yok, ne biçim milletiz anlamadım gitti! Ya sen TV izliyorsun duyman bilmen gereken bazı haberleri duymuyorsun. Dünyada her gün birçok önemli olay meydana geliyor, senin kanalın alabildiği kadar veriyor; bu ne demek ya! Kanalın vermediği haberlerden haberimiz olmayacak mı?

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..