Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '09

 
Kategori
Okullar
 

Duyuru (3003 mağdur öğrencimize destek kampanyası)

Duyuru (3003 mağdur öğrencimize destek kampanyası)
 

Balıkesir/Dursunbey köyleri


Paylaşım nedir? Sadece fikir paylaşımının ötesinde sitelerde yazdığımız bloglarda neler paylaşıyoruz ya da paylaşamıyoruz! Zaman zaman organize edilen dayanışma ve yardımlaşma kampanyaları bir amaçtır belki de paylaşımın geldiği son noktadır. Sanaldan öte eğer bir şeyleri hayata geçirebiliyorsak işte o zaman gerçekle yüz yüze olduğumuzu hisseder ve yapılan birliktelikten dayanışmadan haz alır hale geliriz. İçimizin acısı yüreğimizin sızısı bir nebze de olsa gider. Çünkü en kutsi duyguların başında paylaşım gelir.

Bu noktadan hareketle doğru bir planlama ile yapılan organizasyonlar elele verildiğinde mutlaka hedefine ulaşır. Buna sanal dünyadan taşmak da denebilir. Sadece kağıt üzerinde kalmayan, klavyelere sıkışmayan hedefe kitlenme düşünce birliği ile beraber hedefe kitlenme ya da kabına sığmayan bir enerji üretimi gibi birliktelik sağlamak.

İşte bunun örneğini daha önce ‘’ HER ÇOCUĞUN BİR MASAL KİTABI OLSUN’’ kampanyasında başarılı çalışmaları ile ispatlamış olan birmilyonkalem.com ailesine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Vee..

Birmilyonkalem.com'dan anlamlı bir kampanya daha.33 okul ve 3003 fakir çocuğumuza ulaştırılacak nakdi ve ayni yardımlar Balıkesir Dursunbey ilçe milli eğitim müdürlüğüne yapılması planlanmış. Bu duyarlı girişimde sitenin üstleneceği görev tanıtım ve teşvik yönünde olacak.

Kampanyanın içeriği hakkında öğrenmek istediklerinizi http://www.birmilyonkalem.com/?p=17439 adresinden detaylı öğrenebilirsiniz.

Katkısı bulunan ve bulunacak herkese teşekkürü borç biliyorum. Allah yardımcıları olsun.

 
Toplam blog
: 181
: 1067
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

1957 Eskişehir doğumlu, Esk.A.Ü İşletme, İşbankası emeklisi, İstanbul Büyükçekmece de yaşayan, ST..