Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '18

 
Kategori
Magazin
 

Edis, Keremcem, Sinan Akçıl ve Uğur Albayrak'tan Haberler

Edis, Keremcem, Sinan Akçıl ve Uğur Albayrak'tan Haberler
 

Değerli Okuyucularım Merhabalar;

EGE'DE EDİS DEPREMİ!

Bayram tatilini fırsat bilenler kendilerini Ege ve Akdeniz’e attılar. Bayram tatilinde 3 gün Ege’de konser veren Edis adeta deprem etkisi yarattı. İzmir Aliağa ile başlayan konser maratonu bayramın ilk günü Çeşme’ye, ikinci günü ise Kuşadası’na taşındı. Toplamda 20 binin üzerinde tatilciye müzik ziyafeti ve görsel şölen sunan Edis, 2 Eylül’de Harbiye’ye de hazırım mesajı verdi. Sahneden herkesin bayramını kutlayan Edis; ‘Herkes sevdiğiyle burda görüyorum. Bayramın en sevdiğim yanı bu birlik hali. Sizi böyle görmek ve özellikle bayramlarda buluşmak çok güzel. Çok mutlu görünüyorsunuz buradan. Sevginizi sadece bayramlara saklamayın. İyi bayramlar’ dedi.Bir hayranının evine hırsız girdiğini söylemesi üzerine geçmiş olsun dileğini ileten ünlü sanatçı hayranının kendi imzaladığı albümü çaldığını söylemesi üzerine şaşkınlık yaşadı. Edis; ‘Ne yani, adam eve girip benim imzaladığım CD’yi mi çaldı? Yaa hırsızlık kötü bir şey de, hoşuma da gitmedi diyemeyeceğim’ diyerek herkesi kahkahaya boğdu.

KEREMCEM: "İSMİMİ KULLANIP PRİM YAPIYORLAR"

Yakışıklı oyuncu ve şarkıcı Keremcem, kadrosunda yer alacağı iddia edilen bir sinema filmiyle ilgili hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.Ünlü oyuncu, yazılı olarak yaptığı açıklamada; henüz görüşme aşamasında iken önce filmde oynayacağına daha sonra ise filmden ayrıldığına dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.Hakkındaki “Kerem gitti Kemal geldi.' başlıklı haberlere de yanıt veren Keremcem; "Henüz görüşme aşamasındayken, anlaşmadığım bir sinema filminden nasıl ayrılabilirim? Önümüze konulan sözleşmeyi, şartlarda anlaşamadığımız için imzalamadık ve teklifi reddettik. Filmin tanıtımı için ismim üzerinden reklam yapılmaya ve yanlış bir algı yaratılmaya çalışılıyor." ifadelerini kullandı.

GÜMRÜK MÜŞAVİR YARDIMCISI UĞUR ALBAYRAK’TAN SİNGLE...

1987 Trabzon doğumlu olan Genç ve Yakışıklı Şarkıcı Uğur Albayrak, Uzay Music Production etiketiyle çıkarttığı single’ında müzik yönetmenliklerini Serkan Acar ve Serdar Nadir, aranjesi archill veltauri yaptı. Genç yorumcunun klibini iste Cevdet Gümüş çekti. Uğur Albayrak, hali hazırda halen gümrük müşavir yardımcısı. Çocukluğundan bu yana müzikle uğraşan Albayrak, ilk single ile karadeniz müziğine giriş yaptı.

 

YAĞMURA RAĞMEN 15 BİN KİŞİ!  BÜYÜK TAARRUZ'UN 96. YILDÖNÜMÜNDE SİNAN AKÇIL: 'GÖK DELİNSE DE ÇIKACAĞIM!'

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları, 25 Ağustos 1922 akşamı Afyon Kocatepe'ye giderek 26 Ağustos sabahı Büyük Taarruz'u Afyon'dan başlatmışlardı. Büyük Taarruz'un 96. yıldönümünde Afyon'da sahneye çıkan Sinan Akçıl ortalığı yıktı geçti. Ünlü sanatçı Sinan Akçıl'ın tam 3 yıldır ertelenen Afyon konseri, aşırı yağış nedeniyle az daha bu yılda erteleniyordu. 3 yıldır iptal edilen konser, bu yıl aşırı yağmura teslim olmadı ve 15 bini aşkın kişi sağanak yağmura rağmen Afyon Kültür Parkı hınca hınç doldurdu. 15 bin kişinin alanda olduğunu öğrenen Akçıl, 'Büyük Taarruz'un yıldönümünde gök delinse de çıkacağım' dedi ve muhteşem bir performansa imza attı. Sahnede seyircilere seslenen Akçıl; 'Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, büyük taaruzun başladıgı yerde sizinle olmaktan gurur duyuyorum, bu milletin kurtuluş mücadelesinin başladıgı şehir Afyon, tarihin en degerli tanıklarından biridir' diye konuştu. Yıldız Tilbe'den, İbrahim Tatlıses'e, Aleyna Tilki'den Kenan Doğulu'ya kadar oldukça geniş bir repertuar sergileyen Akçıl, 'Dünyanın en güzel oynayan kızları burada mı?' diye sorduktan sonra İbrahim Tatlıses’in 'Mavi Mavi' şarkısına girdi. Yağmura rağmen alandan ayrılmayan seyircilere teşekkür eden Akçıl, 'Bu yağmur yüzünden hepimiz efkarlandık, o yüzden efkarımızı dile getirelim' diyerek yine Tatlıses'ten 'Haydi Söyle' şarkısını herkesle birlikte söyledi.

 

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…

Kıvanç Terzioğlu

 
Toplam blog
: 165
: 88
Kayıt tarihi
: 01.02.18
 
 

25 Mayıs İstanbul Doğumlu. Film-San Vakfı Müdürü & Gazeteci & Köşe Yazarı & Yazar & Sanat Yönetme..