Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '20

 
Kategori
TV Programları
 

Efsane Dizi MedcezirTekrarGeli

2013 - 2014 yılları arasında 2 sezon 77 bölüm olarak ekranlara gelen efsane dizi "Medcezir" yine Cuma geceleri ekranlarımızda olacak!
 
Yıllar önce severek seyrettiğim Medcezir'i; Koranavirüs ev hapisimiz nedeniyle15-20 gündür seyretmeye başlamıştım. Şu günlerde yarıya geldim. İnanın ilk günkü gibi keyifle izliyorum.
 
Serenay Sarıkaya önceki gün resmi fan hesabından da Medcezir'in tekrar bölümlerinin yayınlanacağını duyurdu. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Mine Tugay, Barış Falay, Murat Aygen, Şebnem Dönmez, Metin Akdülger ve Can Gürzap rol alıyor.
 
The O.C. adlı Amerikan yapımından uyarlanan dizi fakir mahalleden gelen Yaman ile Zengin mahallesinin güzel kızı Mira arasında geçen aşkı anlatıyor. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği diziyi Ece Yörenç ve ekibi kaleme almış. Yapımcı Kerem Çatay ve yönetmen Ali Bilgin.
 
Seyrine doyamayacağınız dizi Cuma geceleri yine star Tv'de ekranlara gelecek. Bu dizi ve oyuncuları ödüller kazandırmış, yurt dışında da çok sevilmiştir. Yeni Medcezir, ilk bölümünden itibaren 17 Nisan 2020 (Yarın) itibaren ekranlarınızda olacak! Star Tv. Koranavirüs nedeniyle çekimleri aksayan "Babil" dizisinin yerine eski efsane diziyi getiriyor. Bence isabetli bir karar.
 
Seyrine doyum olmayan, ekran başına oturduğunuza değen bir yapım.
 
17 Nisan 2020 Saat:20.00 Star tv. ekranlarında...
 
Keyifli Seyirler
 
Saygılar ve sevgiler.
 
Abdurrahman Balcılar
 
Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar
 
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
 
Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever
 
Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası
 
 
 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..