Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '08

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Ekranların yüz akı Kanal B

Ekranların yüz akı Kanal B
 

27 Mayıs 2008 Anısı


Ekranların yüz akı Kanal B ye, yaptığı düzeyli, eğitici, yararlı, bilgilendirici yayınlarına, yaşama dair güzelliklerden, umut verici, çalışmalardan dünyada güzel şeylerinde olduğunu ekranından bize yansıtarak yaşama sevincimizi yükseltip, umudun ne kadar değerli, bir duygu olduğunu, bize yaşatarak hissettirmesine teşekkür etmek, hem kendi adıma, hemde benimle aynı görüşü paylaşanlar adına bir gönül borcu.

Sabah kuşağının başarılı proğramı sayın Ayşen Gaye Tokman’ın başarıyla sunduğu Biz Bize proğramı izleyen için bir okul. Her gün birbirinden değerli ve bilgili konukları ekrana getirerek, belkide hiç duyamayacağımız ilginç çalışmaları bizimle buluşturması olağanüstü güzel. Sunumunda ki zerâfet, konuğunun sözünü kesmeden, kendini öne atmadan, ne kadar güzel.

Bağırmadan, çığırmadan, kibar, tevâzulu, ustaca.

Salı günlerinin vazgeçilmez bilge konuğu sayın Uzman Psikolog Nevsun Duman (anlamı yeniyi sunan) bilinç altımızın en karanlık bölgelerine ışık tutarak kendimizi tanımamızda ki rehberimiz.

Hiç kaçırmadan izlediğim zaman zamanda telefonla bağlanıp ilgi alanım konulara katılıyordum. 27 Mayıs 2008 de iyi bir izleyen sıfatıyla davet edildim, konuk oldum. Şiir kitabım tanıtıldı, heykellerim gösterildi, şiirlerimden okundu. Benim katıldığım proğramda, Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi iki öğrencisi, Müzik öğretmenleri ve okul Md. leriyle katılmışlardı. Yine gurur duyacağımız haberi katıldığım gün aldım, ve bu güzel gurubun içinde olma onurunu yaşadım. Çocuklarımız Gülsüm ve Bora Mert yurt içinde ve dışında ülkemizi temsil ederek ödüller almışlar, müzik öğretmenleri sevgili Nilgün Çınar’ın rehberliğinde. Okul eğitimi, etkinlikleri hakkında Müdür Bey bilgi verdi.Gülsüm ve Bora’nın verdiği müzik ruhumuza bir ziyâfet oldu. Sevgili Nevsun Duman’ın; güven duygusu üzerine verdiği bilgiler, akıcı anlatımı da bilginin ziyâfeti oldu. Okul yıllarımdan sevgili arkadaşım Neriman Dağıstanlıoğlu, Okul Md.ve sevgili eşi Akansellerin de proğrama telefonla bağlanmaları hepimize epey duygulu anlar yaşattı.

Bize yaşamda güzelliklerinde olduğunu haber veren yayın ve kanalları tâkip etmemiz, insanı şarj ediyor, yaşama sevinci yükseliyor, gölgenin büyüdüğü günlerde böylesi ışıklı, habere, proğramlara, etkinliklere çok ihtiyacımız var, ruhumuza iyi geliyor, pozitif enerjimiz yükseliyor.

Yayın yapan diğer kanalların ekranlarıda, merkezine, insana değeri koyarak korku değil, sevgi güdümlü, hep felâket değil, dünyada güzel işlerinde olduğunun yayınını yapsalardı, sevgi korkuya baskın gelirdi. Teşekkürler Kanal B..Saygıyla…

 
Toplam blog
: 137
: 586
Kayıt tarihi
: 05.02.08
 
 

Evrenin dilini çözmeye çalışan; sevenlerin diyarından, yeryüzüne sevgi elçisi olarak gelen, dünya ay..