Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '07

 
Kategori
İlişkiler
 

El ele

El ele
 

YENİ YIL KARTIM


Biterken bir yıl, arkadan bakmamacasına kovalanan bir yıl kimine göre durması bile sakıncalı, kimine göre bir daha olmayacak bir yıl.. İşte ne oldu ise o gün oldu 31/12 öğle vakti, iş yerleri yarım gündür ya.. şirketleri kutlama yapıyordu toplantı salonunda, Gn.Müdür ve bütün ileri gelen müdürler herkezi kapıda karşılıyor, herkezin elini sıkıyorlar.. Herkezin gireceği yeni yıl için dileklerini sıralıyorlardı, içeri girdiklerinde birbirlerinden habersiz o ikisi farkında olmadan herkez gibi daha önceden hazırlanmış, dallarında süslü onlarca paket içinde hediyeler olduğu belli idi, herkeze girerken birer numara olan sakız vermişlerdi, partinin ilerleyen saatlerinde herkez numaralra ulaşıp hediyelerini alacaklardı, her ikisi de birbirinden habersizdi...

Saat nerde ise 17:00 olmuş iş çıkışı saati yaklaşmıştı, partide yapılan eğlencelerden sonra dağılanacaktı..O ana kadar çok güzel geçen parti belki o satten sonra dahada güzel veya çirkin olabilirdi değilmi..Evet..oldu da; numaraları peş peşe idi erkeğin ki 181, bayan ınki 180 idi.

Ve hediyeler çamın orta yerinde yan yana duruyorlardı., aniden her ikisinin de birbirinden habersiz olarak elleri numaralarına ulaşırken, erkek sendeler gibi oldu, hafifcene bayanın üzerine kaykıldı, ne de olsa aynı şirkette çalışıyorlardı, ilk önce hafif bir tebessüm etti bayan erkeğe ikisinin de eli havada erkeğin eli biraz yukarda hediyelere daha yakındı, bir hamle ile ulaştı erkek, bayan atıldı;pardon 180 no'yu da bana alırmısınız dedi, yine uzanıp alıp verdi.., işte ne oldu ise o an hediyesini bayan a verirken oldu, adamın elleri kızın elinin içinde idi, sıcaktı eli yani gitmesine gerke yoktu adamın elini pat diye çekmesi gerekmiyordu, o da hediyenin düşmemesi için öyle hareket etmişti.
Gülüştüler..merhebelaştılar..erkek atıldı aceleniz yoksa bir şey içerken birlikte bakalım hediyelerimize dedi..sanki bayan bu teklifi bekliyordu..

İlk önce oturdular, güle oynaya paketlerini açtılar, biraz daha partide oturduktan sonra en son onlar ayrıldı ordan..Yüzleri gülüyordu her ikisininde..
En önemlisi ELLERİ, evet elleri o sımsıcak elleri birleşmişti çıkarken şirketten..
Her kezin YENİYILINI kutlar, başta SAĞLIK, orta da SAĞLIK sonun da da SAĞLIK LI bir 2008 diliyorum.

SAMİ MURAT

 
Toplam blog
: 28
: 1274
Kayıt tarihi
: 23.11.07
 
 

Merhaba, 1956 İstanbul/Kuzguncuk doğumluyum. Aslı Tuğçe adında bir kızım, Hülya Nihal adında bir eş..