Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Elçin Sangu'ya şok tehdit!

Elçin Sangu'ya şok tehdit!
 

Geçtiğimiz günlerde Elçin Sangu'nun hayatında sıkıntılar olduğunu ve bu durumun canını çok ciddi şekilde sıktığını yazmıştık. Özel hayatında ve iş hayatında yaşadığı şanssızlıklar sayesinde son dönemleri sıkıntılı şekilde geçiren güzel oyuncunun başı dertten kurtulmuyor.

Elçin Sangu menajeri sıkıntısı ve set şartları ile uğraşırken bir de tehdit olayı ile karşıya karşı kaldı.

Hürriyet Kelebek'in haberine göre ; güzel oyuncu internet yolu ile tehdit edildiği için savcılığa başvurdu. Savcılığına başvurusunda kendisini tehdit eden şansın yazdıklarını, adli mercilerle paylaşan güzel oyuncunun büyük korku yaşadığı belirtildi.

Bu başvurunun ardından, çalışmalara başlayan savcılık görevlileri IP çözüm işlemi için ABD'den yetkililerden yardım istedi. Ancak beklenen yardım talebi olumlu karşılıkla sonuçlanmayınca, bu dosya şimdilik kapandı.

Ancak savcılığın Sangu'yu tehdit eden şahsı belirleme işlemlerine devam edeceği ve Sangu'ya her türlü desteği verileceği belirtiliyor.

Güzel oyuncunun geçtiğimiz yılın son dilimlerini kötü geçirmesinin ardında, bu tür tehditlerin olabileceği düşünülürken hayranlarından da oyuncuya destek mesajları yağıyor.

Ünlü olup olmaması fark etmeksizin , kadına olan şu taciz ve tehdit olayının hala sürüyor olmasından şahsım adına utanç duyuyorum. İnşallah suçlu ya da suçlular kısa zamanda yakalanır.

Elçin Sangu'ya da büyük geçmiş olsun.

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..