Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

En etkili çıkma teklifi sözleri ve asla kullanılmaması gereken sözler

En etkili çıkma teklifi sözleri ve asla kullanılmaması gereken sözler
 

çıkma teklifi sözleri


Kızlar çıkma teklifleri konusunda oldukça hassastırlar. Yani düz, klasik ve herkesin yaptığı gibi bir teklif ile karşılarına geçerseniz bu zaten yapılmaması gereken bir yanlıştır. Bu sebeple kızlarla buluştuğunuzda seçimi onlara bırakmamanızı, sizin önderlik yapmanızı istemektedirler. Yani kızlara siz “Şuraya gidelim mi?” “Bunu yapalım mı, şöyle yapalım mı?” gibisinden sonucu onlara bırakacak sorular sorarak çıkma teklifinde bulunmayınız. Sizin önderliğiniz bir yere gitmek ister kızlar. Kendileri eğer bu gibi sorular sorarsanız rahat hissetmezler. Kısacası organizatör siz olmalısınız ve planı programı siz yapmalısınız. Kızları da yönetmeniz gerekmektedir ancak elbette ki aşırıya kaçmadan.
 
Kızlar tam anlamıyla eğlenmek ister kızlar sizde onları organizatörlük yaparak rahat olmalarını, eğlenmelerini sağlamalısınız. Kızlar eğer sizin teklifiniz gerçekten eğlenceli ise buna uyum sağlayacak, rahat olacak ve eğlenceli bir şekilde size eşlik edecektir. “Şuraya kahvaltı yapmaya gidelim” veya “Şurada konser var,  gidelim hadi” gibisinden cümleler ile kızların ilgisini çekemez, onları sıkarsınız. Çünkü son derece alışılagelmiş sıradan cümlelerdir. Kızları eğer gerçekten etkilemek istiyorsanız ve bunu nasıl başaracağınızı bilmiyorsanız ufak tüyolar size. Gideceğiniz mekân, yer sizin bütçenizi zorlamayacak derecede olmalıdır. Kendiniz olmalısınızdır. Gösterişli bir yere götürüp bütçenizi zorlayarak kesinlikle doğru yapmazsınız ve kız bunu anlarsa sizin sahte bir kişiliğe sahip olduğunuz anlar.
 
Yorucu aktiviteler yapmamalısınız ve zamanın hızlı geçtiği, eğlenceli aktiviteleri tercih etmelisiniz. En önemlisi ise ilk buluştuğunuzda aktivite için buluşmuyorsunuz. Asıl amaç kız ile tanışmak ve onunla yakınlık kurmaktır. Bu sebeple amacınızı unutmamalısınız. Buluşmanıza arkadaşlarını davet etmemelisiniz. Çünkü bu tam anlamıyla özel bir buluşmadır ve iki kişinin birbirini tanıması amaçlanarak oluşturulmuş bir bahanedir. Son olarak başta belirttiğimiz özelliği unutmayın. Çıkma teklifi sözleri etmeden önce randevuyu siz ayarlamalı ve aktiviteyi sizin organize edip onu direkt olarak çağırmanız gerekmektedir. Bunu özenle seçmelisiniz ve kızın da eğleneceğini, sıkılmayacağını düşünerek planlamalı ve bu doğrultuda ayarladıktan sonra onu çağırmalısınız.

 

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..