Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '18

     
    Kategori
    Teknoloji
     

    En Faydalı 5 Youtube Kanalı

    Youtube'un geçtiğimiz gün açıkladığı istatistiklere göre Youtube'u en çok kullananlar Smart TV platformlarından kullanıyorlar. Bu da demek oluyor ki Youtube artık televizyon kanallarının yerini fazlasıyla doldurdu. Bu sebeple bu yazımızda takip etmeye değecek 5 Youtube kanalını inceliyor olacağız. 

    Herkese göre en faydalı Youtube kanalı farklı olabilir ancak birçok insanın takip ettiği ve gerçekten faydalı olduğuna inandıkları kanalları bu yazımızda paylaşıyor olacağız. Hazırsanız başlayalım.

    1-) Video Eğitim (Haluk Tatar)

    Evet Video Eğitim kanalını bilmeyen yok gibidir sanırım. Kanalın takipçi sayısı 500K civarında. Genel olarak kategorisi kişisel gelişim diyebiliriz. Hayata dair her konuda çok faydalı içerikler yayınlanıyor. Kanalda bir çok video yapan kişi var ancak Haluk Tatar'a ayrı bir parantez açmak lazım. Mutlaka takip etmelisiniz.

    2-) Ege Fitness

    Amerika'da ikamet eden vücudcu bir adamın oluşturduğu kanal. Hem fitness hem diğer farklı spor dalları ile ilgili samimi bilgileri bulabileceğiniz spor kanalı.

    3-) Atilla Yeşilada

    Atilla Yeşilada Türkiye'de hem sağ cenahın hem de sol cenahın güvenerek takip ettiği ekonomistlerden biri. Yakın zamanda bir Youtube kanalı açtı ve günlük olarka ekonomik verileri yorumluyor. Son derece keyifli videolar yayınlıyor.

    4-) Mert Yılmaz

    Mert Yılmaz'ın kanalıda ekonomi üzerine ancak farklı bakış açıları mevcut. Evinde çektiği videolarını yayınlıyor. Ekonomiyi sıkı takip edenler için vazgeçilmez bir kanal.

    5-) Okan Serbes

    Okan Serbes ülkemizde ergenlik çağındaki insanların takip ettiği bir kanaldı ancak Okan Amerika'ya taşındığından bu yana kanalı büyük gelişi gösterdi. Erkek bakım kanalı arayanlar için en doğru adres olacaktır.

    Evet çok popüler olmayan ama gerçekten faydalı içerikler üreten Youtube kanallarını incelemeye aldık. Ayrıca youtube'da takip etmeye değer kadın kanallarınıda inceleyebilirsiniz. Hepsi bu kadar.

     

     
    Toplam blog
    : 1
    : 164
    Kayıt tarihi
    : 22.11.18
     
     

    2012 yılında Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun oldum. Akabinde İnter..

     
     
     
     
    Toplam blog
    : 1
    : 164
    Kayıt tarihi
    : 22.11.18
     
     

    2012 yılında Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun oldum. Akabinde İnter..