Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '13

 
Kategori
İlişkiler
 

En güzel kadınları, en güçlü adamlar götürüyor!

En güzel kadınları, en güçlü adamlar götürüyor!
 

Artık birbirimizle boğuşmaya bıraksak da; azıcık da kadınlar bizim için birbirlerini yese diyorum! Ne dersin? Haksız mıyım?


En güzel kadınları, en güçlü adamlar götürüyor maalesef!

Maalesef diyorum. Çünkü bütün güzel kadınları her daim güçlü adamların götürmesi, adamların yeterince güçlü olmayanlarına yapılmış çok büyük bir haksızlıkmış gibi geliyor bana nedense. Belki de bu, henüz olmayı hayal ettiğim kadar, düşünüp planladığım kadar güçlü olamamam yüzündendir! Güçlü adamlara duyduğum hasetten, çekememezlikten kaynaklanır! Her ne hal ise işte!

Geçenlerde bir gazetede okuduğum araştırmaya göre, güçlü adamlarla sevişen kadınlar, diğer kadınlardan çok daha sık ve çok daha fazla sayıda orgazma ulaşıyormuş.

O halde, bir kadın için ideal erkek demek, en önce gelişmiş vücut kasları olan, yaşamda da güçlü olmayı, güçlü kalmayı başaran adam olabilmektir. Ne dersin? Böyle düşünmekte haksız mıyım?

Vahşi doğada bile dişiler, kendileri için dövüşen iki erkekten, daha güçlü olanına gitmiyor mu? Belki de kadınlardaki bu güçlü olanı seçme dürtüsü, biz erkekleri, birbiriyle sürekli yarışmak, durmadan savaşmak zorunda bırakıyor. İstesek de, istemesek de bizleri, gözü dönmüş, kızgın boğalara çeviriyor. Ne yani! Olamaz mı?

İyi de... Her erkek, dağları bile devirebilecek kadar güçlü, Kırkpınar'da güreşebilecek kadar pehlivan cüsseli olamayacağına göre; sıradan bir erkeğin payına güzel bir kadını düşürebilmesi için, en kaslı vücuda sahip olmaktan, en güçlü adamı oynamaktan başka hiçbir yolu, hiçbir çaresi yok mu?

Eski Roma'nın gladyatörleri misali, ne zaman bitecek biz erkeklerin güzel kadınları kapma savaşı?

Tamam... Kadının  bazısı için; değil savaşmaya; ölmeye bile değer de... Acaba kadınların ve tabi ki biz erkeklerin de kaç tanesi bu sınfa girmekte?

Bence en iyisi, bizim her zaman en iyi, en güzel kadının peşinden koşmamızdansa; " Davul bile dengi dengine çalar! " sözüne teslim olup, kendimize denk olanı, kendi çapımıza uyan kadını arayıp bulmamızda...

Yoksa biz erkeklerin, onlar için ha bire birbirimizi yiyip durmasından, ancak ve sadece kadınlar kazançlı çıkar!

Havva anamızdan beri, kadınların en güçlü silahı da bu değil mi zaten?

Erkeklerin, kadınlar için deliler gibi birbirini yemesi!...

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten 

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..