Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek Okulu, A.Ö.F.  Emlak Yönetimi bölümlerini bitirdim. Aynı üniversitenin İdari Bilimler bölümüne devam ediyorum. 5 Eylül 1995'ten beri  reklam sektöründeyim. Meslek hayatımın 8 yılı medyada (Milliyet, Vatan, Akşam, Türkiye, Fotos..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
COVID19 yasakları ve cezaevi

Zamanlaması da, içeriği de hedefi 12'den vurmuş abi. Ve, fakirler daha tok, daha alçakgönüllü. Açlığı bitmeyen, gözü doymayan kitle, genelde en zenginler arasında. Kimi zengin, yaşlandıkça, ömrü kısaldıkça daha çok saldırır mala mülke. Ölüm, bazısının açlığını tedavisiz kılar. Allah bizi onlardan etmesin. Amin.

15 Eylül 2020 21:59
Keşke diyorum

Hep öyle olur, öyle olmuştur zaten Büşran Betül Hanım. Herkes kalbinin gününü görür bu hayatta.Ama az Ama çok. Her kişi ona benzeyen insanlarla anlaşır, muhatap olur son tahlilde. Yaşamın değişmez kuralıdır bu. Ameller niyetlere göre yazılır. Bilen bilir. Sade, şık yoğun bir yazı olmuş ve de çok duygulu... Tebrik ederim sizi. Cemce sevgilerimle...

09 Eylül 2020 21:15
Dünya'na Sahip Çık

Kağıt,karton, gazeteyi ayrı biriktiriyorum, plastik materyalleri ayrı. Sonra onları kağıt toplayıcılar alabilsinler diye farklı poşetlerin içinde çöp kutusunun yanına bırakıyorum. Yatarken tüm fişleri çekiyorum prizlerden. Elektriği yakmak yerine gün ışığından son zerresine dek yararlanma derdindeyim. Elimi yüzümü lavaboda değil duş aldığım bölümdeki muslukta yıkayıp akan suları kovalarda topluyorum. Duş alırken sıraladığım kovaların ortasına hizalayıp bedenimi atık suları sifon çekerek harcayacağım suların yerine kullanıyorum.Çok uzun süredir kağıt havlu kullanmıyorum. Plastik bardak, çanak çömlekle vedalaşalı yıllar yıllar oldu. Yılda sadece iki ayakkabı alıp eskitip parçalayana kadar gün aşırı değiştirerek giyiyorum ayağıma. Cep telefonu yenileme ortalamamı hesapladım geçen gün: 5 yıl. Marketlerde, alışverişlerde bez çanta kullanıyorum. Kuşlarımın yemlerini her gün döküp yenisini koymak yerine her akşam toz-kabuklardan ayıklayarak veriyorum. Deli bir cimri olmadığımı da eklemeliyim!

17 Mayıs 2020 09:48
 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 
 
 

 
Yüzü gülmeyen insan, bana uğramasın kardeşim!