Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Üsküdar İstanbul doğumluyum ve halen burada yaşıyorum. Okumak, yazmak ve seyahat etmeyi çok seviyorum. İstanbul sevdalısıyım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Mutfak terapileri

Merve'ciğim, Sevgi dolu bir yaşam diliyorum. Mutluluk hep yanıbaşında olsun.

03 Haziran 2015 10:25
İçine atma matruşka! İçine atmak iyi değil...(*)

Merve'cim, Aylaaaar sonra ilk kez bir blog yazısı okuyorum. Ve sana denk geldi. Tamamen tesadüf. "Biriktirdiklerinizin sağlığınıza verdiği hasarın bedelini nasıl ödeyeceksiniz?" demişsin ya; işte bu cümle beni vurdu geçti. Çünkü ben bunu yaşadım, yaşıyorum. Anlatamamanın sebebinin yalnızlık korkusu olduğunu öğrendim. Ve anlattığımda aslında yalnız kalmadığımı, destek aldığımı gördüm. Pişman oldum daha önce paylaşmadığıma. Bu sabah çok zor kalktım, zaten bir süredir sabahları kalkmakta zorlanıyorum. İşe geldim ve maillerimi okumaya hazırlanırken senin yeni yazı yazdığını haber veren maili gördüm. İçimden bir ses "aç" dedi, açtım. Sayfana girdim ve bu yazını okudum. Sorgulamakla meşgulüm kendimi şu an. Çünkü daha anlatacaklarım bitmedi. Hâlâ korkularımın esiri olduğumu, son bir gayretle o anlatamadığımı anlatmam, yakınlarımla paylaşmam gerektiğini biliyorum. Sabah sabah bana yaptığına bak :) İyi ki okumuşum canım. Bazen hiç ummadığın anda hiç ummadığın bir yerden güç alıyorsun.

18 Nisan 2014 10:49
Tufan Gibi Geçtin Gittin... Canım Oğlum...

Sema hanım başınız sağolsun. "Bunun tesellis yok" demişsiniz, yok gerçekten. Acı haberi Doğancılar ve Salacak Sevenler grubunun sayfasından öğrennmiştim. O günden beri sizi merak ediyordum. Yazınızı Şennur hanımın sayfasında görünce hemen açtım okudum. Ağlamamak için kendisini zor tutuyor insan. Benim de çocuğum var, hep Allah evlat acısı göstermesin diye dua ederim. Ama alın yazısı işte. Allah rahmet eylesin. Size de sabır diliyorum.

22 Şubat 2014 20:32
 
Toplam blog
: 314
: 1210
Kayıt tarihi
: 07.08.11