Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '11

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkek hakları!

Efendim, "Erkekler" dediğimiz canlı türü, malum-u aliniz, kadın olmayanlara deniyor! Bir insanın kadın olmaması  ne korkunç bir şeydir bilir misiniz? İşte " Erkek" topluluğu, bunu bir ömür boyu yaşıyor ve çoğu da gerçekle yüzleşmeye bile fırsat bulamadan göçüp gidiyor! Bu bakımdan doğuştan şansız bu zümreye biraz daha şefkatle ve anlayışla yaklaşsak, haklarına saygı göstersek diyorum.

"Erkek"  hakları denince bütün kadınların yüzünü ekşittiğini görür gibi oluyorum! Yapmayın bayanlar! Onlar da bizim gibi insan! Bir düşünün bugüne kadar gözünüzde büyüttüğünüz şeyler aslında ne kadar da önemsiz ayrıntılar! 

Ne olmuş yani, erkeğiniz kirli çamaşırını kirli sepetine atmaya üşeniyorsa? Siz atıverin! Yalnız atarken içinde kendisinin de olmasına mutlaka dikkat edin yeter!
Çok mu büyük sorun, şişeyi ağzına dikip su içmesi? Şişenin ağzına  bolca japon yapıştırıcı sürün ! Fena mı, artık o şişe  sadece onun olur,  sorun da biter!
Siz ayçiçek yağı sipariş etmişsiniz, o gitmiş mısırözü mü almış? Ayyy ne büyük sorun! Eline " Ayçiçek yağı" yazılı bir not tutuşturup, bakkala geri gönderin. Değiştirsin gelsin.
Eve sürekli geç mi geliyor? Dert ettiğiniz şeye bakın! Beklemeyin siz onu, yatın, uyuyun. Yalnız yatmadan önce kapının dışına geniş bir bölgeye arap sabunu sürün. Geldiğinde kapıyı burnuyla çalacaktır! Duymamanız imkansız!
Kumandası elinde kanapede uzanırken önünden geçmenize homurdanıyor mu? Ama haklı! Sizin mutfakta küçük televizyonunuz yok mu? Var! E tamam işte!  Gidin onu izleyin! Açın Esra Erol' un sesini sonuna kadar!

Yaptığınız yemekleri tuzlu mu buluyor? Yakınlarınızın yanında sizi mahcup mu ediyor?İyi ama , tuz konusunda çok haklı! Çağırın bir gün kocanızın patronunu ailecek yemeğe! Bol şekerle pişirdiğiniz tarhana çorbasını gık demeden afiyetle yiyecektir! Hatta şekerli tarhananın sizin en spesyal yemeğiniz olduğunu söyleyip göklere bile çıkaracaktır!

Sofrada iken kalkıp kendi almak yerine " Çay koy!" diyerek çayı sizden mi istiyor? Yapmayın, buncacık  isteği  çok görmeyin ona! Çaydanlığı alın, sofraya gelin siz hele bir! Tam o sıra çayı bardağa denk getiremeyip , baldırına dökmeniz sizin suçunuz değil ki!

Sizin yanınızda iken bile, gelen geçen hatunlara göz mü süzüyor? Aman üzüldüğünüz şeye bakın! Hangi hatuna bakıyorsa onun üstündeki bir takıyı, giysiyi ya da ayakkabıyı çok beğenin ve hemen aynısından aldırın! Zamanla bu alışkanlığını bırakacaktır!

Size vurmaya mı kalkıştı? Bakın bu biraz ciddi bir sorun! Tam siz vuracağı zaman aniden eğilip menzilinden çıkın ve yerde bir takla atıp doğrulurken ayağınızı yanlışlıkla ağzına çarpmış gibi yapın! Üstelerse, diğer ayağınızı da denkleştirin! Çevikliğiniz korkutmasa da afallatacaktır! ( Not: Yalnız bunu boş zamanlarınızda  çok çalışın!)

Sizi çirkin mi buluyor, şişmanlığınızla dalga mı geçiyor? Hiç eleştiriye  gelemiyorsunuz canım sizde! Adam doğru söylüyo! Sızlanmayı bırakıp, işe koyulun. Önce ısırgan otunu iyice dövüp traş köpüğü tüpünün içine  doldurun. Diş macunu tüpünün içine de çok az miktarda arsenik damlatın. Her öğün yemek tabağına ya da bardağına çaktırmadan balık yağı tableti atın. Kısa bir süre sonra en az sizin kadar çirkin ve şişman olacaktır!

Ben devam ederdim de, kadınlar  erkeklere çok hak verdim diye küsebilirler bana, tadında keseyim en iyisi... 

 
Toplam blog
: 22
: 262
Kayıt tarihi
: 19.07.11
 
 

Sessiz , sakin, kendi halinde, ağzı var dili yok, güler yüzlü, tatlı dilli, sevecen, kendisiyel b..