Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

En İyi 10 Medikal Kore Dizisi Önerisi

En İyi 10 Medikal Kore Dizisi Önerisi
 

medikal k drama hospital ship


 

Bu gün sizlere şu ana kadar izlediğim gelmiş geçmiş en iyi 10 k-medikal drama önerisi listesi hazırladım.

Sözü fazla uzatmadan başlıyorum.

1.Good Doctor: Savant sendromlu otistik bir doktorun,ön yargılarla, hastaları ve hasta yakınları ile mücadelesi anlatılıyor.

Temposu hikayesi oyunculukları aşmış bence en iyi medikal dizidir.Yayınlandığı dönemde bir çok ödül almış senaryosu pek çok ülkeye uyarlanmıştır.

En son uyarlaması şu sıralar U.S.A da ABC kanalı için yapıldı ve reytingleri gayet iyi ama bana kalırsa orjinali hala izlenmeli.

2.Doctor Stranger: K.Kore'den mülteci olarak gelen oldukça başarılı bir kalp cerrahının baskılar ön yargılar ve siyasilerle olan mücadelesinin öyküsü Lee Jong Suk ve Park Hae Jin ikilisi olurda mükemmel olmaz mı? Temposu son ana kadar hiç düşmüyor ve içinde hafif bir aksiyonda var.

3.Beautiful Mind: Bu kez sosyopat bir beyin cerrahının hastaları, doktor arkadaşları, babası ve aşk ile olan mücadelesini izliyoruz. İnsan yalan söyler vücudu söylemez diye düşünen bir doktorumuz var.

4.Doctors: Ülkemizde kalp atışı olarak çevrilmiş zorluklarla doktor olamayı başarmış bir doktorun ekseninde diğer doktor ve hastalarının öykülerine tanıklık ediyoruz. Bu dizi yayınlandığı dönemde oldukça popüler olmuştu

 
 
5.Hospital Ship : Bir hastane gemisine atanan idealist bir doktorun değişim ve gelişim öyküsü bu yıl yayınlanan harika bir medikal drama

6.Romantic Doctor, Teacher Kim: Ünlü bir cerrah ortadan kaybolur sonrasında gelişen olaylar dizimizin konusu çok severek izlediğim  inanılmaz keyifli bir dizi.

7.D-Day: Kore'de yaşanan büyük bir deprem sonrası bir hastanenin acil servisinde geçen sağlam bir medikal drama özellikle ilk 8 bölüm çok etkileyici özellikle deprem anı muhteşem bir biçimde yansıtılmıştı.

8. Medical Top Team: Bir hastane alanının en iyi hekimlerinden bir kadro kuruyor rekabet hırs ve hastalar izlenesi medikal dramalardan sanırım listenin de en eski dizilerinde  birisi bu.

9.The Gang Doctor (Yong-Pal) : Mükemmel bir cerrahın para için etik değerleri hiçe sayması ve öyküsünü izliyoruz.8  bölümden sonra ivme biraz düşüyor ama yinede listenize ekleyebilirsiniz.

10.Dr. Champ: Bir ortopedi doktorunun olimpik sporcuların eğitim merkezinde işe başlaması ile gelişen olaylar bu dizi için spor eksenli bir dizi demek daha doğru galiba.

 
Listede gözden kaçırdığım ama sizin çok sevdiğiniz var mı? Varsa bu medikal dramalar hangileri? Kdramalar ve çok daha fazlası için http://www.elifsel.com/
 
Toplam blog
: 16
: 2691
Kayıt tarihi
: 23.11.17
 
 

Tarih mezunu...belkide bu yüzden manga okurken, anime izlerken dinlenen, bulunduğu coğrafyadan pe..