Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '14

     
    Kategori
    İlişkiler
     

    En iyi çıkma teklifi

    En iyi çıkma teklifi
     

    En iyi çıkma teklifi


    Merhabalar, bu yazımda erkeklerin çoğunun takıntı haline getirdiği bir sorundan bahsetmek istiyorum.
     
    Birçok erkek bir kıza nasıl teklif edeceğini düşünür. Bir kıza nasıl çıkma teklifi ederim? Ya da teklifim nasıl daha etkileyici yaparım? Gibi sorularla kendilerini gereksiz yere yorarlar. Bugün kafandaki güçlü kalıplardan birisini benimle beraber kıracaksın. En iyi çıkma teklifi diye bir şey yoktur arkadaşım. Evet, çok ciddiyim. Bir kıza gidip çıkma teklifi etmek tamamen ergen işidir. O zaman neden çıkma teklifi edilmez sana onu anlatayım. Merak etme çıkma teklifi yerine ne yapman gerektiğini de söyleyeceğim :)
     
    Bir kıza neden çıkma teklifi edilmez?
     
    Çünkü bu kızdan onay arayan bir davranıştır. Bütün insiyatif onun elinde olacağından, ortada erkeğin ne baskın bir duruşu vardır ne de hükmediciliği. İstediğin en etkileyici, en edebi cümleleri bul yine de istediğin sonucu veremezler sana. Çünkü çıkma teklifi girişimine girdiğin anda muhtaç bir imaj vereceksin karşı tarafa. Muhtaçlık ise kadınlara en itici gelen şeylerden birisidir. Bizim son derece etkileyici ve kendinden emin bir erkek olmamız lazım. Bırakın bazı şeyleri kız düşünsün. Bundan sonra bir kıza gidip “benimle çıkar mısın?” ya da anlamı bu cümleyle aynı olan şeyleri kesinlikle söylemeyeceksin.
     
    Çıkma teklifi yerine ne yapacaksın?
     
    Bir kıza çıkma teklifi etmek yerine, ondan hoşlandığını belli eden tek bir cümle kurman, benimle çıkar mısın demenden 10 kat daha etkilidir. Tabi ki bu cümleyi kurman için ortada tek bir şart olması gerekir. Kızın senden hoşlandığına emin olacaksın. Çoğu erkek kızın ondan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmeden çıkma teklifi etmek gibi bir yanlışı sürdürüyorlar. Bir kızla bütün etkileşiminiz iyi gidiyorsa zaten senin ona karşı boş olmadığını bilecektir. Kadınların sözsüz mesajları algılama kabiliyetleri erkeklerden çok daha iyidir bunu unutma. Önce kadını etkilemen gerekiyor, daha sonra sende ona ilgini belli edeceksin. Bir kadının senden hoşlanmasını nasıl sağlayacağını hala bilmiyorsan, şeytan tüyü adlı kitabımı bu yüzden yazdım. Bu ve benzeri konularda daha çok makale paylaşacağım, takipte kalmayı unutma. Artık bir kıza gidip paldır küldür çıkma teklifi etmenin ne anlama geldiğini çok iyi biliyorsun. Bu hatayı yapmayı bırakırsan, gereksiz yere reddedilmeyeceksin, dolayısıyla kendini de boşuna üzmemiş olacaksın.
     
    Çıkma teklifiyle aynı anlama gelen davranışlar:
     
    El ele tutuşmak
     
    Otururken kızın belinden tutmak
     
    Saçlarıyla narince oynamak
     
    Ona sarılıp çok güzel koktuğunu söylemek
     
    Onunla Öpüşmek
     
    Gördüğünüz gibi arkadaşlar bu saydığım davranışların hepsi “benimle çıkar mısın?” sorusundan kat kat daha iyi ve daha etkileyicidir. Tabi ki bunları yapmadan önce kızın sizden hoşlanmış olmasını söylememe gerek yok sanırım.
     
    www.seytantuyu.com
     
     
    Toplam blog
    : 1
    : 1063
    Kayıt tarihi
    : 19.12.14
     
     

    Merhabalar, Psikoloji konusuna olan ilgimden dolayı bu bölümün mezunuyum. İnsanlara danışmanl..