Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '17

 
Kategori
Yazılım
 

En İyi VPN Programları

En İyi VPN Programları
 

En iyi VPN Programlarını milliyet.com.tr üyelerine özel paylaşacağız. Özenle seçtiğimiz VPN programlarına göz atmanızı öneririz. Sizin de önerileriniz olursa bunu yorum olarak belirtebilirsiniz. 
 
Hotspot Shield
 
Bu program güncel tüm işletim sistemlerinde başarılı bir şekilde çalışmaktadır. Cihazınız ve internet ağınız arasında özel, güvenli bir bağlantı kurarak tüm yasaklı web sitelere girmenize olanak sağlamaktadır. Ağ üzerinde bulunan tüm şifrelerinizi, kart bilgilerinizi ve çeşitli bilgileri hackerler tarafından koruyan bir programdır. Bu programı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
 
CyberGhost VPN
 
 
Bu program da Hotspot Shield kadar güvenilir bir program. Üstelik programı Android ve iOS mobil cihazlarında güvenle kullanabilirsiniz. Cyberghost VPN Programı herhangi bir veri trafiği limiti barındırmamaktadır. Bu nedenle, bu VPN programını da gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz.
 
Hideman VPN
 
 
Hideman VPN’in çok ünlü bir program olduğunu ve çok fazla sayıda kullanıcı tarafından kullanıldığını söylemek isteriz. IP adresinizi ve daha bir çok şeyi bu program yardımıyla gizleyebilirsiniz. Hideman VPN Programı oldukça güvenilir ve hızlı ama bir dezavantajı var; programı sadece 1 ay boyunca ücretsiz kullanabiliyorsunuz.
 
 
 
Toplam blog
: 14
: 1974
Kayıt tarihi
: 26.03.16
 
 

Bilişim sektöründe çalışmalarda bulunan bilgi paylaşımını seven ve internet yayıncılık alanında h..