Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '17

 
Kategori
Yazılım
 

Slayt Nasıl Yapılır – Slayt Hazırlama Programı

Slayt Nasıl Yapılır – Slayt Hazırlama Programı
 

Merhaba arkadaşlar bugün blog.milliyet.com.tr üyelerine özel slayt nasıl hazırlanır, slayt nasıl yapılır, slayt programı gibi birçok konuda sizlere yardımcı olacağız. Slayt nasıl yapılır hakkında merak ettiklerinizi bu yazı içerisinde bulabileceksiniz. Aklınıza takılanları yorum atabilirisniz.
 
İlk olarak şunu belirtmek isterim ki İnternet ortamında slayt hazırlamaya ait bir çok program bulunmaktadır ve bu programların bazıları normal kullanıcılar için gerçekten karmaşık ve zordur. Biz bu yazımızda normal bilgisayar kullanıcılarını düşünerek, en basit yöntemde ve karmaşık olmayan bir programı ele alacağız.
 
Peki, bu bahsettiğimiz basit ve karmaşık olamayan programlardan bahsedecek olursak öncelikle size önerimiz; Microsoft Photo Story. Bu program gerçekten normal bilgisayar kullanıcı düzeyini düşünülerek tasarlanmış ve birçok özelliği sayesinde, kaliteli filmler ve slaytlar oluşturmamıza olanak sağlamaktadır.
 
Slayt Hazırlama Programı Microsoft Photo Story Kurulumu
 
Programın kurulumu çok basit fakat biz yine de birkaç adımla nasıl kurulduğundan bahsedelim. Aşağıdaki Programı indir butonundan bilgisayarınıza yazılımı indirin.
 
Yazılımı bilgisayarınıza indirdikten sonra çalıştırın. Ardından İleri butonuna tıklayın.
 
 
Karşınıza Lisans Sözleşmesi ekranı çıkacaktır. ‘’Bu ekranda Lisans Sözleşmesinin Koşullarını Kabul Ediyorum’’ kutucuğunu, işaretleyip İleri butonuna tıklayın.
 
 
Yükleme Klasörü ekranında ise bu yazılımın kurulmasını istediğiniz, konumu seçip İleri butonuna tıklayın.
 
 
Son olarak, yüklemeyi başlat ekranında Yükle butonuna tıklayarak bu yazılımı bilgisayarınıza kurulmasını bekleyebilirsiniz. Kısa süreler içerisinde kurulum bitecektir.
 
 
 
 
 
Toplam blog
: 14
: 1974
Kayıt tarihi
: 26.03.16
 
 

Bilişim sektöründe çalışmalarda bulunan bilgi paylaşımını seven ve internet yayıncılık alanında h..