Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '15

 
Kategori
Futbol
 

En iyisi bu

MHK Kadıköydeki dev derbiye en iyi hakemimizi vererek derbi öncesi sürpriz yapmadı. Cüneyt Çakır hakemlik kariyerinin başlarında yönettiği Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında Gökhan Gönül'ün suratına atılan toptan kurtulmak için eğilmesini vakit geçirme olarak görüp 2. sarıdan kırmızı kart ile cezalandırmıştı.

Cüneyt Çakır çizgisini hiç bozmadan devam ediyor. Her yönettiği Fenerbahçe-Galatasaray maçında kuraları esneterek eyyamcılığa devam ediyor. Fenerbahçenin kendi sahası ve orta sahada lehine faul verirken hiç tereddüt etmeyen Cüneyt Çakır top Galatasaray cezasahası civarına gelince çok net pozisyonlar haricinde faul vermemek için adeta direniyor. Hakan Balta'nın emenike'ya yaptığı faulu veriyor ama son adam olmasına rağmen kırmızı kartını çıkaramıyor. Yine aynı şekilde ikinci devrede Olcan'ın faulünü veriyor ama yine kırmızı çıkarmıyor. Birde Koray'ın Kuyt'a taç çizgisi  üzerinde çift dalip ayaklarını yerden kestiği pozisyon var ki MHK'den 8,5 puan almasını sağlayan da o pozisyondu. 

Fenerbahçeli futbolcular herhalde bu maçta sadece rakiplerini değil hakemleri de yenmeleri gerektiğini anlamışlardır umarım.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..