Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '15

 
Kategori
Bilişim
 

En kolay şekilde seo nasıl yapılır?

Seodestek.net ekibi olarak sizlere en kolay şekilde seo nasıl yapılır bununla ilgili bilgi vermek istiyoruz..
 
SEO ‘ya uygun bir makale yazabilmek,  yapacağımız bu çalışmanın en can alıcıı kısmıdır. Çünkü Google, analiz ederken web sitelerini   sitenin içeriğine ve yazım kurallarına dikkat etmektedir. SEO ‘ya uygun bir makale yazmak içinse belli kriterler öne çıkar. Örnek vermek gerekirse  yazı tamamen özgün olmalıdır, yazım kurallarına dikkat edilmelidir, anahtar kelimelere metin içerisinde yer verilmelidir bunlar olmazsa olmazı diyebilirim.
 
Şunu unutmayınız ki ;  Yıl 2050 ‘de olsa  google hangi algoritmayı getirirse getirsin olmazsa olmaz en önemli şey özgünlük olacaktır.
 
Bu aşamalarda  Google ya da arama motorları  (bing , yahoo, yandex ) hazırlayacağınız içeriklerle ilgili önemli deyatları vardır. Size biraz önce bahsettiğim şekilde  makale ( yazı içerik) hazırlarsanız  arama motorlarının sizi tanımlaması ve üst sıralara çıkmanız oldukça işinizi kolaylaştırır. .
 
Seo ‘ya uygun makale ilgili bir çok konu varken  üstüne düşülen belli başlıklar var bunlardan birtanesi  web sitesi tarafından uyarlanmış ve daha öncesi faylarını görmüş olduğu kriterlerdir.
Bu kriterler  site içerisinde yazılan makalelerin ögzün olarak yazılması akabinde kullanılan anahtar kelimelerin  önemi az öz net olmalıdır ve elinizden geldiğince kaliteli  olmalıdır kelimeleriniz,
metin alanında koun ile ilgili link vermek gibi belli başlıklar mevcuttur.
 
 
Yazılan makalenini googlede ilk sıralarda yer almasını istiyorsanız..
 
– Özgün içerik kullanın
– Anahtar kelimelerinizi kaliteli seçin
– Doğru yerde doğru kelime olmasına dikkat..
– H1 Tagı olmazsa olmazımızdır.
– Sosyal medya entegre
 
Toplam blog
: 19
: 70
Kayıt tarihi
: 01.03.15
 
 

SEO danışmanlığı yapan, yenilikçi, teknolojiyi çok yakından takip eden, fenomen bir insan... ..