Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '09

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Enerjinin 5 temel kalıbı

Kuantum Nefes çalışması yaparken ellerinizde hissetmeniz muhtemel olan beş temel enerji kalıbı vardır:

1. Bloke Kalıp – Başlarken ellerinizde çok az his algılamakla beraber giderek artarlar. Çok bloke olmuş alanlar genellikle kronik sorunların, hasta organların ve bazen de akut ağrının olduğu bölgelerdir (çok sık olarak değil). Çok bloke olmuş bir bölgenin üzerinde çalışıyorsanız, ellerinizde muhtemelen çok az his algılayacaksınız. Ancak, birçok durumda, ellerinizi o bölgede ne kadar uzun süre tutarsanız enerjinin giderek artmakta olduğunu o kadar farkedeceksiniz. Bu zaman alabilir. Ellerinizi bir bölgede on, yirmi, kırk dakika hatta bir saat tutmak durumunda olabilirsiniz. Zaman geçtikçe, ellerinizdeki enerji giderek artacak ve yoğunluğu bir doruk noktasına ulaşmış gibi olacaktır. Bazen enerji bu doruk noktasında uzun süre kalacak ve birden daha da yoğun derecede bir seviyeye çıkacaktır. Genellikle, enerji bir noktaya ulaştığında aynı seviyede duracak sonra hafifçe azalacaktır.

2. Yaygın Kalıp – Ellerinizde giderek doruğa çıkan ve sonra da azalan ortalama bir his algılarsınız. En sık karşılaşacağınız kalıp budur. Bazen, algıladığınız enerji yüksek bir seviyeye çıkacak ve orada kalacaktır. Bu noktada, enerjiyi daha fazla yükseltip yükseltemeyeceğinizi anlamak açısından ateş nefesini kullanmak iyi olacaktır.

3. Yoğun Kalıp – Ellerinizde giderek artan çok kuvvetli enerji hissedersiniz. Bu patern genellikle akut semptomlarla ya da bir sebepten ötürü bedeni enerjiye çok açık olan kişilerde çalışırken ortaya çıkar. Ellerinizdeki hislerin ve tipik olarak takip ettikleri enerji kalıplarının farkında olmak, ellerinizi herhangi bir pozisyonda ne kadar zaman tutacağınız konusunda yardımcı olur. Arkadaşınıza kendisini nasıl hissettiğini de sorabilirsiniz. Ağrı büyük oranda kaybolduğunda, bu genellikle işinizin şimdilik tamamlandığı anlamına gelir.

4. Tam Kalıp – Bazen enerjiyi çalıştırırken her şey doğru gidiyormuş gibi görünür ve seansın bir noktasında ellerinizde hiçbir şey hissetmediğinizi farkedersiniz. Ellerinizi uzaklaştırdığınız zaman ellerinizde bol miktarda karıncalanma hissedersiniz. Bu, tam kalıbın belirtisidir. Tam kalıp, kişinin bedeni alabileceği kadar enerjiyi almış olduğu zaman ortaya çıkar. Bu durumda, kişiye dokunduğunuz zaman ellerinizde hiçbir his algılamazsınız. Fakat ellerinizi vücuttan uzaklaştırdığınızda yoğun bir karıncalanma yada zonklama hissedersiniz. On ya da yirmi dakika sonra bedenleri yüksek titreşimlerle rezone edebilir ve enerji alabilir.

5. Merdiven Kalıbı – Enerjiyi çalıştırırken bazen yoğunluğun doruğa çıktığını farkedersiniz. Bu durumda ateş nefesini uygularsanız ellerinizin daha yüksek bir frekansta titreştiğini keşfedersiniz. Enerjinin doruğa çıktığını ve daha fazla yükselmeyeceğini düşündüğünüz zaman, ateş nefesini uygulamak enerjinin tekrar tekrar, merdivenden çıkar gibi yükselmesine neden olacaktır. Giderek, enerji belli bir seviyede kalır, aşağı düşer ya da ellerinizdeki hisler kaybolmaya başlar ve o zaman işinizin tamamlandığını anlarsınız. Bir kişiye fazla enerji vererek ona zarar veremezsiniz ve şifa seansını tamamlamazsanız, o kişi size daha yapılacak çalışmalar olduğunu söyleyecektir. Önemli olan keyif almanız ve üzerinde çalıştığınız kişi için orada bulunmaktır.

 
Toplam blog
: 46
: 881
Kayıt tarihi
: 11.01.09
 
 

Emotional Freedom Techniques (EFT), Deep PEAT, Bilinçaltı Enerji Salınım Tekniği (BEST), Sedona Yönt..