Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '19

 
Kategori
Siyaset
 

Erdoğan Mektup ile Gidecek

Trump ´Suriye'de Kürtlerin petrol bölgesine yönelme vakti gelmiştir´ sözleriyle sekiz yıldır devam etmiş olan çatışmaların ana sebebinin ´petrol´ yani enerji kaynakları olduğunu açık bir şekilde ifade ederken siz çöpe atılmış olan hakaret içerikli mektubu Tramp´a iade edilmek üzere yanınızda götüreceğinizi söylemeye devam ediniz.

Bilindiği gibi 13 kasım´da Trump-Erdoğan görüşmesi gerçekleşecektir Amerika´da..

Çöpe atılmış mektubun nesini Tramp´a götürülür anlamış değilim.

Adam (Trump) bir tvit ile dünyayı parmağında oynatıyor deyim yerindeyse. Yeri geliyor hakaret ediyor yeri geliyor övgü bombardımanına tutuyor Erdoğan´ı.

Hakaret içerikli mektubundan dolayı özür dilense dahi özürü kabül edilmemelidir. Laf ağızdan çıktı bir kere.

Trump´ı ciddiye almamak gerekir aslında ama dünyanın gerçeği budur işte. Gerçek, tiyatro yapmaktır. Trump, kelimenin tam anlamıyla tiyatro yapıyor yani oynuyor sahnede resmen.

Bir çoğu akademisyenler bile Tramp için ´deli´ yakıştırmasında bulunuyorlar ama deli meli değil, tam aksine super zeki adamdır. Akıllı demedim farkındaysanız. Akıllı olmak başka şey, zeki olmak başka.

Akıllı insanlar neye mal olacaksa olsun asla bir damla kan dökülmesini istemezler dünyada. Zeki ama ne yaptığını kontrol edemeyen insanların işidir kan dökmek, enerji veya başka şeyler uğruna.

Akıllı insanlar dünyanın tüm kaynaklarını dünyadaki tüm insanlar için kullanılmasını isterler.

Akıllı insanlar güçlü insanlardır, ekonomik gücü ellerinde barındıranların yanında yer almazlar.

Gözlerinizi kapayınız ve bir an için dünyada savaşların sona erdiğini ve silah fabrikalarının kapatıldığını düşününüz, ne güzel insanlar dünyayı yönettiğini göreceksiniz.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..