Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '12

 
Kategori
Basketbol
 

Ergin Ataman'a rağmen Beşiktaş şampiyon

Beşiktaş AVRUPA ŞAMPİYONu oldu. Tebrikler. Hemde Ergin Ataman'a rağmen.

Elan Chalon Bizim ligimizde oynasa küme düşerdi. Zayıf bir takımı yenerken çooook zorlandı Beşiktaş. Öyleki 12 sayı önde olduğu sırada kaptığı topu, Mensah Bonsu boş potaya basmaya kalkıp kaçırdığında bitime 2 dakikadan az bir süre vardı. Sonra 5 tane üçlük yedi. Kısaca kaybetmek için herşeyi yaptı Ergin Ataman. Ama zaman azdı. 

Maçı özellikle son bölümde sıkıntıya sokan Bonsu maçın hatta turnuvanın en değerli oyuncusu idi. Bir de Erceg vardı. O kadar. Bir Serhat Çetin vardı evlere şenlik 4 top kaybetti ki inanılmaz. Ya David Hawkins bir oyuncu bu kadar mı yanlış yapar. Potanın dibine giriyor ve topu rakibe veriyor. Ve Marcelius Kemp . Bu kadar kötü oyuncu olur mu? Ne savunma ne hucum bomboş bir adam .

Rakip biraz kuvvetli olsa tamam. 2 oyuncu yetti.

Beşiktaş ın mali durumu meydanda. Seneye basketbola ne bütçe ayrılıcak? Eğer bütçe azalacak ve takım zayıflatılacak ise Ergin Ataman gidecektir. 

Ergin Ataman da bugün bulunduğu yere yakışmadığını göstermiştir. Sene sonunu beklemeden göndermek takım için daha faydalı olacaktır. Takıma ne vereceği meçhuldur.

REMZİN KARTALLAR GİBİ MANİLERİ YEN AŞ BU VASIFLAR SANA LAYIKTIR BEŞİKTAŞ. 

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..