Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Erkekler bu işi pek güzel çözdü!

Erkekler bu işi pek güzel çözdü!
 

Kaynak:img4.mynet.com


Erkek dediğinin şöyle ortalama on- on bir yaşlarından itibaren içi bir ayrı kaynar, bir kıpır kıpırlılık durumudur ki, yakaladığı sineğin dişi olup olmadığına merak salar!

Okuldaki kızların açılan bacakları, komşu teyzelerin bluz altındaki memeleri, artist resimleri yaşamlarının amacı haline geliverir.

Onlar yoksa etrafında karakaçanlar dahi paylarını alırlar hayallerde öncelikle, sonralıkla artık çevresine göre, kısmetlerine ne denk gelirse!...

Ayıbı ve dahi kayıbı yok, doğanın döngüsüdür enikonu ancak işin bir günah bölümü vardır ki maazallah çarpılıp da kalırlar, böylelikle çirkin ve şeytan işine dönüverir masum hayaller, her bir gencin potansiyel suçlu olmasının nedeni de burada yatmaktadır; zira artık kendince o büyük bir günahkardır!

Yalandan haklar arar kendine, kız açmıştı bacaklarını der, oysa bakacağım yoktu! Komşu teyzenin fışkırıyordu memeleri, bakayım diye dar giymişti!

Günah diye korkutmalar erkekler tarafından bulunan ucuz bir yoldu, kendi yaptığı karısına, kızına yapılsın istememekteydi, oysa doğal döngüye karşı durmak mümkün müydü?

Gençliğinden itibaren suçlu psikoloji ile büyüyen erkekler, doğal olarak evlenilecek ve eğlenilecek kız gibi değerlendirmeler yaparak kendilerine alternatif sunma konusunda eksik kalmamışlardır!

Düzgün bir ikili ilişki kurulamamasının altındaki gerçektir bu!

Düzgün olmayan ilişkilerdeki doyumsuzluğun nedenidir de aynı zamanda…

Toplumun erkek egemen oluşundan kaynaklanan bir durumdur ki, başka izahatı yoktur!

Kanunlar da maşallah kapı gibi arkalarındayken, erkekler son zamanlarda bu işe yepyeni bir çözüm ekledi: Al kaçır, ırzına geç, ya öldür ya ıssızda terk et, sonra da kendi rızasıyla ve para karşılığı oldu de, bitti gitti, oh ne ala!

Bir de, erkekliğime laf etti dediniz mi, joker cümleyi bulmuş oldunuz, bingo!...

……

On küsur yaşında tecavüz edilen, korkutularak pazarlanan kızlara dahi şüpheyle yaklaşan bir toplum var hali hazırda, bunca zamandır neden ailesine söylemedi deniliyor, neredeyse memnunmuş hani halinden denmeye getiriliyor, geçenlerde erkek çocuk fuhuş çetesi için görüş bildirenlere bir göz attım ki, herkes çeteyi suçluyor, kızlarda çeteyi suçlayan sayısı ise öyle az ki!

Bu durumdur işte elini kolunu sallaya sallaya tecavüz etme hakkını erkeğe sunan, o nedenle lütfen idam, idam diye inlemesin kimse, zira toplumun çok büyük bir kesiminin suça meylettirme, teşvik etme, yardım ve yataklıkları söz konusudur, hele ki şeriat kanunları gelsin diye çığırtanlar, öncelikle sizlerden başlamak gerek, tüm bunlar çıplak kadın bedenine benziyor diye ağaçları kestiren zihniyetin zamanında attığı tohumlardır!

……

Gülgün Karaoğlu

Ekim,08/09

 
Toplam blog
: 1269
: 1343
Kayıt tarihi
: 18.09.07
 
 

İzmir, 1963 doğumluyum. Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce bölümü mezunuyum ve özel bir şirkette ..