Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Erkekler neden aldatır ?

Erkekler neden aldatır ?
 

Her erkek ilişkinin heyecanlı dönemleri geçtikten sonra aldatmaya meyillidir. Bunu hiçbir erkek inkar etmesin. Her zaman da kendine göre geçerli mazeretleri vardır. Bu erkeğin doğasında vardır....

Uzun süren evliliklerde ilişkilerde eşlerine karşı heyecanın bittiğini sevgisinin azaldığını söyler ve düzenini bozmak yerine gider başka bir kadınla olmayı tercih eder... Evliliklerde seksin monotonlaşması da aldatmaların en büyük sebebidir. Bu sebepten hanımlar kendilerini yenilemelidir:)

Hayat şartları, çocuklar, gündelik işlerden ve bir de Allah korusun hastalık işin içine girdi mi bayanlar eşlerine gerektiği ilgiyi gösteremez. Erkek de bunu fırsat bilir zaten ilgiyi başka yerlerde aramaya çalışır. Bu sebepten bayanlar her durumda şartlar ne olursa olsun ilgi ve sevgiyi partnerinizden esirgemeyin.

Erkekler çok konuşan kadından hiç hoşlanmazlar.Erkeğin yanında boş şeylerden dırdır edip konuşmak yerine az ve öz ve kendi fikrimizi tatlı dille anlatılması onları daha uysal daha sevecen havaya sokar.. Aksi durumda arayışları devam eder.

Eşiniz sevgiliniz bir kez sizi aldattı ve siz de affettiyseniz bunun devamı mutlaka gelecektir. Nasıl olsa affediyor ayrılık olmuyor düşüncesiyle bir daha ki sefere daha dikkatli olarak devam eder.

Erkekler sekse kolay kolay hayır diyemezler. Eline böyle bir fırsat geçince hiçbir erkek hayır diyemez. Hele bir de başka hoş bayanlar ilgi gösterip beğenisini söyledi mi aldatma kaçınılmaz olur.

Yasak ilişki erkeklerin adrenalini yükseltir.. Erkek de bu heyecanı sürekli yaşamak ister.. Eğer bir de partneri kendisini aldattıysa intikam almak için kesin o da aldatır...

Sadakatli günler dilerim...

Sevgilerimle

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..