Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Erkekler neden aldatır?

Erkekler neden aldatır?
 

Erkekler Neden Aldatır ?


Kadın erkek ilişkilerinde gizemli olanın kadın olmasına rağmen her iki taraf da birbirini anlamakta zorluk çekerler. Halbuki erkek dediğin canlı gayet basit bir yapıya sahip olup, ihtiyaçları ve hayattan beklentileri gayet nettir. Kadınların bunu keşfedememesi ise düşünce yapılarının astigmat özelliğinden kaynaklanmaktadır. Yani çok uzaklara kafa yorarken, birkaç adım ötesini hesaplarken burnunun ucundaki şeyleri kestiremez.

Erkeğin neden aldattığının kadınlarca hala keşfedilememiş olmasının veya sebeplerinin yanlış bilinmesinin sebebi de budur. Önce kadınların aldatılmalarının sebeplerini ne zannettiğine değinelim.

Kocasına cinsel olarak yetememe: Kadıncağız zanneder ki ben kocama cinsel manada yetebilseydim, belki de gözü dışarıda olmayacaktı. Bu biraz doğru gözükse de işin detayına inilince yanlış varsayımlar karşımıza çıkıyor. Adriana Lima ve Angelina Jolie bile aldatıldığına göre bizim zavallı kadınımız kocasına nasıl yetecek dediğinizi duyar gibiyim.

Öncelikle cinsellik dediğimizde ne anlıyoruz ona bir bakalım:

  • Fit bir vücut
  • Allah vergisi güzellik
  • Fettan bir zeka
  • İşve ve cilve
  • Cinsel bir takım numaralar

Eğer cinselliği bu şekilde tanımlarsak Angelina ve Adriana’nın neden aldatıldığını, evdeki güzel ve cilveli eşini bırakıp çirkin bir yosmanın peşine takılan Türk erkeğinin düşünce yapısını asla çözemeyiz.

Demek ki cinsellik yukarıda sayılanlarla sınırlı değildir. Konuyu biraz daha geliştirmek için yine Türk erkeklerinin alışkanlıklarından devam edelim. İş görür bir Rus fahişesinin tarifesi 200 dolar civarındadır. Malum bu kadınlarda yukarılarda sayılanlar doğuştan mevcut oluyor. Parasını verip yakalanma riski olmadan, bağlanma derdi olmadan bu kadınlarla birlikte olanlar var.

Fakat Rus’lar Türk erkekleri için deneme tahtasından öte bir şey değil. Yani “Nasıl ki acaba ?” diye denenen şeyler onlar. Bir de iki çift lafı bir yere getiremediği için Türk kadınlarını elde edemeyenlerin zoraki uğrağı Ruslar. Erkekleri genellikle yoldan çıkaranlar ise şişman ve çirkin Türk kadınları. İsterseniz istatistiğini tutun bu böyle.

Halbuki bir erkeğin, çirkin bile olsa, hatta yollu bile olsa bir kadını ayartması için ciddi bir zaman ayırması, bütçe sınırı olmadan bir miktar para harcamayı göze alması (ki bu rakam genel toplama vurunca Rusların tarifesini geçiyor) ve yakalanma riskine katlanması gerekiyor.

Peki tüm bunlara rağmen, ülkemizdeki fuhuş serbestiyetine rağmen Türk erkekleri güzel Rus kadınlarını değil de neden Türk kadınlarını hatta travestilerini tercih ediyor. Sırf erkekler neden kadınlar dururken travestilere yöneliyor konusu bile anlaşılamamıştır kadınlar arasında.

Aslında yukarıdaki soruların tek bir cevabı var. Cinselliğin içerisinde duygusal faktörler de var. Erkek değer gördüğü, arzulandığı, sağlıklı bir şekilde kendini ifade edebildiği kişiyi tercih ediyor. İşin hormon kısmı ise bahane. Hatta kadının zamana yenik düşüp, güzelliğinin akıp gitmesi de.

Eğer kadın eşini duygusal olarak doyurabiliyorsa kozmetik ürünlerine bile ihtiyaç duymadan kocasını her yaşta mutlu edebilir.

Eğer kocanızın gözünün dışarıda olduğunu hissediyorsanız, asıl düşmanınız dışarıdaki sürtükler veya uçkurunun peşine takılmış olan kocanız değil, ona istediği duygusal ortamı oluşturmanızı engelleyen ön yargılarınızdır. Sonraki yazımda kadınların kocalarını nasıl doyurabileceklerini, kendilerine nasıl bağlayabileceklerini anlatacağım. Daha sonraki yazılarımda ise yine aldatma konusuna değineceğim. Beni takip etmeye devam edin.  

 
Toplam blog
: 6
: 258
Kayıt tarihi
: 29.09.14
 
 

Kendim de dahil olmak üzere kafası fena halde bozulan türdaşlarımın ruh hallerini fabrika ayarlar..