Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '12

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Erken boşalmanın getirdiği olumsuzlukları biliyor musunuz ?

Erken boşalmanın getirdiği olumsuzlukları biliyor musunuz ?
 

erken boşalma


Erken boşalmanın iki nedeni vardır. Birincisi psikolojik nedenlerden dolayı erken boşalma. İkincisi ise fizyolojik nedenlerden dolayı erken boşalma. Eğer sorununuz fizyolojik yani bedensel ise kesinlikle doktora görünmenizde fayda var. Psikolojik nedenlerden ötürü erken boşalma ise erkeğin çeşitli nedenlerden dolayı erken boşalmasıdır. Bu nedenler arasında ergenlik yıllarında yaşanılan kötü deneyim,cinselliğe aşırı düşkün olma,stres gibi etkenleri söyleyebilirim.

Erken boşalan erkek kendisini psikolojik anlamda kötü hisseder. Bu kötü his elbette karşı tarafada olumsuz olarak yansır ve çift arasında sorun olur. Bunun yanı sıra partnerine yetememe düşüncesine kapılan erkek normal hayatında da huzurlaşır. İnsanlar biyolojik olarak tatmin olmak isterler. Gerek cinsel gerek duygusal gerekse maddi ve manevi açıdan doyuma ulaşmayan,tatmin olmayan insanlar hayatlarında huzursuz olurlar. Ayrıca tatmin olamayan kadın altadır ki bu durum son yıllarda sık yaşanılmaya başlandı.

Erken boşalmanın tedavisi günümüzde çeşitli yollarla yapılmaktadır. Daha mutlu bir ilişki için,kişinin kendini iyi hissetmesi için cinsellik hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Bu durumda erken boşalma sorununu tedavi etmek gayet olağan bir durum. Eğer ilişki esnasında 5 dakikanın altında boşalıyorsanız sizde erken boşalma sorunu yaşıyorsunuzdur. Erken boşalma tedavilerinde çeşitli yöntemler olduğunu söylemiştim. Ben penox halkasını kullanarak bu sorunu aştım. Size de tavsiye ederim. Ancak piyasada çeşitli tedavi yöntemleri de var. Keyif de karar da sizin...

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..