Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '10

 
Kategori
Dünya
 

Ermeni cevizi

Ermeni cevizi
 

ermeni


ERMENİ CEVİZİ

Bir görüşe göre, nasıl ABD kızılderelılere yaptığı zulmu unutuyorsa, nasıl Almanlar nazi soykırımı diyorsa, Ruanda, da bir milyon insanın katledilmesıne seyirci kalan Fransa ve Belçika bizi ilgilendirmez diyorsa, 1915 yılı osmanlı devletının hüküm sürdüğü yıldır, bu olaylardan T:C sorumlu değildir, eskılerın olayları bızı ilgilendirmez der işin içinden çıkarız.

Buna hayır diyorsak o zaman TC Osmanlının borçları gibi tüm tarihin akışındakı olayları sahiplenecek mi? Elbette hayır, ama anlatılması gereken bu sözde yalanın İngiliz tezgalarında dokunduğunun bilinmesidir. Bu olaylar daha yenı açıklığa kavuşuyor.

Bir diğer hakım görüş devletimizin resmi görüşüdür, Ermeni tasarıları kabul edilemez. İyide dünyada geçmişde onca katliam ve soykırım varken neden Türkiye mahkum edilmek isteniyor.Bir devlet olarak Ermenstan Diasporanın parası kredisi ile ayakta duruyor. Dünyanın ünlü eroin kaçakçıları arasında milyar dolarla oynayan Ermenileri tüm dünya biliyor. Ermenıstanın soluk borusu Türkıyedir, toprakları verimizdir, milletini doyuramaz, madenleri yok, yem borusu Türkiyedir, O zaman bu devlet nasıl olur, da ülkesınde soykırım anıtı yapar ve bizden sınırı açmamızı ister.

Lozanı tanımıyan, anıta tapan bu ülke ile ne işimiz var, neyin hoşgörüsü neyın sıfır sorunu, bu nasıl komşuluk ilişkisi olacak.

Resmin arkasınadki ABD tablosunu görelim sayın okur, bizim bu konuda çok hassas olamız gerekir. Şunu, da kabul edelım Ermeni toplumu ABD ve AB de seçkınlerden oluştuğu için, ilgili ülke yönetimlerinde etkinler. Bizim vatandaşlarımız daha yenı kuşaklarla bulundukları ülkelerde etkın konumlara geliyorlar, ama söyleyin lutfen bu ülkenın onca ınsanı İsveçde, Almanyada vb ülkelerde meclis üyesi, partili, mılletvekılı olarak görev yapıyor. Her yıl asgarı on kez bu insanlarımızı Ankara, da neden toplantılara davet etmiyoruz, neden bu Türk kanımızda hep organıze olamama eksikliği vardır.Hep yumurta kapının ağzıda iken bir çareler üretmeye soyunuruz, uzun vadeli planlar yapılmaz.

Ermeni tezlerini çürüten en buyuk bılım adamlarımızdan TÜRKKAYA ATAÖVÜ kaçımız tanır eyyyyyyyyyyyy okurlar eyyyyyyyyyyy millet kaçımız tanır.ama son klipdeki kızımızın dudak boyalarının markasını nefis dans figürlerını ezbere biliriz.

Ermeni cevizini kıracağız, cevizin içindeki incirlik ABD üssünü kapatacağız, bakalım oyun nasıl oyananır o zaman. Sayın başbakakanım ABD ziyaretlerınız hiç olmasın

VİZE VE AB

Vize kalkmalı AB Ankara 1961 anlaşmasına göre Türkiye, ye vize uygulanamaz. Bu kazanılmış haktır devletımız bu politikayı acar bir şekılde savunmalı, bu hakkımızı kullanmıyoruz meselenın özü budur.

 
Toplam blog
: 233
: 364
Kayıt tarihi
: 02.07.09
 
 

Satış ve pazarlama uzmanıyım. Büyük ve yerel şirketlerde bölgesel ve ulusal satış ve bayii organizas..