Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mart '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Eryaman'da kuduz köpek dehşeti

Eryaman'da kuduz köpek dehşeti
 

Avrupa başkenti seçildiği öne sürülen Ankara’nın “Bir Dünya Kenti Etimesgut” sloganı ile gaza getirilmesiyle meşhur Etimesgut İlçesinin Eryaman bölgesinde sabah sporu yapmak için sokağa çıkan İran uyruklu Majit Yakyahani sürü halinde gezen köpeklerin saldırısına uğrayarak canından oldu. Yakyahani’nin yakınları yaşananlara isyan etti.


Eryaman Tunahan Mahallesi’nde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 59 yaşındaki İran uyruklu Majit Yakyahani feci şekilde can verdi. Önceki gün sabah 08.00 sıralarında Tunahan Mahallesi’nde spor yapmak için dışarı çıkan Yakyahani bir anda karşısına çıkan 8-9 köpeğin saldırısına uğradı.


Olayı uzaktan gören bir görgü tanığı polise haber verdi. Yürüyüş yapan birine sokak köpeklerinin saldırdığı ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldiklerinde Yakyahani’nin cansız bedeniyle karşılaştı. Hayatını kaybeden İran’lı Yakyahani’nin cesedi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın incelemesinin ardından Keçiören Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Polis raporlarına şüpheli ölüm olarak yansıyan olay sonrası soruşturmanın sürdüğü açıklandı. Yakyahani’nin Ankara’da öğrenci olan eşinin yeğenini ziyarete geldiği öğrenildi. Olayın dehşetini üzerinden atamayan genç öğrenci olayı şöyle anlattı: “Eniştem ve teyzem İran’ın Tebriz kentinde oturuyordu. Beni ziyaret etmek için Ankara’ya geldiler. Eniştem, önceki gün sabah saatlerinde spor yapmak için dışarı çıkmış. Yürüyüşü esnasında 8-9 köpek, bir anda enişteme saldırmış. Bu sırada evinden olanları gören bir kadın hemen polise haber vermiş. Ancak polis geldiğinde eniştem hayatını kaybetmiş.”
DİĞER YANDAN ANKARA'NIN BİRÇOK İLÇESİNDE KUDUZ KÖPEK VE TİLKİLERİN GÖRÜLDÜĞÜ BU GÜNLERDE, İRANLI YAKYAHANİ'Yİ ÖLDÜRECEK DERECEDE SALDIRGAN OLAN KÖPEKLERİN KUDUZ OLUP OLMADIKLARI TARTIŞILMAKTADIR. KONUNUN UZMANLARINA GÖRE; BİR VEYA BİRKAÇ KÖPEĞİN BİR İNSANI ÖLDÜRECEK KADAR SALDIRGANLAŞMASININ YEGANE SEBEPLERİNDEN BİRİSİ OLAN KUDUZ HASTALIĞI, HAYVANLARDAN İNSANLARA GEÇEBİLEN VE TADAVİSİ BAZI DURUMLARDA MÜMKÜN OLAMAYAN ÖLDÜRÜCÜ BİR HASTALIKTIR.

ETİMESGUTTA KUDUZ KÖPEK DEHŞETİ.

http://etimesgutalperen.blogspot.com/2012/03/eryamanda-kuduz-kopek-dehseti.html


 

 
Toplam blog
: 65
: 1039
Kayıt tarihi
: 26.11.11
 
 

Yüksek nükleer fizikçi ( İ.T.Ü.) En son Ankarada bir devlet üniversitesinde BİLGİSAYAR dersin..