Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Haziran '12

 
Kategori
Magazin
 

Euro 2012'deki gizemli Rus kızı.

Euro 2012'deki gizemli Rus kızı.
 

Elya, gizemin adı...


EURO 2012'de A Grubu'nda Rusya, Çeklerle karşılaşıp 4-1 gibi farklı bir skorla sahadan ayrılırken, maç sırasında kameralar aracılığıyla ekranlara yansıyan bir görüntü, maçın ardından internet üzerinde, gollerden bile daha çok ilgi çekiyordu.

Topla oynanmadığı bir sırada kameralar sahadan tribünlere döndüğünde, boynunda takımının atkısı, sol yanağını da Rusya bayrağının renkleri olan kırmızı, mavi ve beyaza boyamış bir genç kız, herkesin ilgisini üzerinde topluyordu.

Stadyumdaki dev ekranda kendisini gören kız da, utanarak geriye doğru yaslanırken bir eliyle de yüzünü kapamaya çalışıyordu.

http://2.bp.blogspot.com/-BoGlazgkgAE/T9MBnCoFh2I/AAAAAAAADG0/uaX-TT3QGVY/s1600/%C3%A71.gif

Bu ilginç sahnenin ardından, maçtan sonra internet sitelerinde, çeşitli forumlarda hep bu genç Rus kızının, masumiyeti ve güzelliği konuşulur olsa da, muhtemelen maçın devre arasında yine aynı kameralar tarafından çekilmiş olan kısa bir görüntüsü dışında, kim olduğuna dair hiçbir şey ortaya çıkmıyordu.

http://2.bp.blogspot.com/-dYM7haEQsI8/T9PXGLOVhUI/AAAAAAAADHk/LVHHEXoFwqE/s1600/%C3%A73.gif

Dünkü Polonya - Rusya maçına kadar bu bilinmezlik olayın gizemini daha da arttırıyor ve herkes birbirine bu kızın kim olabileceğini soruyordu.

Nihayet sonunda, Polonya maçı ile ilgili bugün youtube'a eklenen bir görüntü, tamamen olmasa bile 'kim olduğu merak edilen Rus kız' hakkında bazı ipuçları veriyordu.

http://www.youtube.com/watch?v=mFQHAOzN-uo&feature=related

Yanında eşi olduğunu söyleyen bir erkek ile beraber, bu kez Polonya maçında tribündeki yerlerini alan genç Rus kızının isminin Elya olduğunu öğreniyorduk.

Nasıl biz Türkler Abdullah'ı Apo, Mustafa'yı Musti diye kısaltıyorsak, Ruslar bu isim kısaltma işini daha da genele yaymış ve neredeyse kısaltması olmayan hiçbir isim kalmamıştı. Fakat bazen kısaltmalar, birden fazla ismim kısaltması olabiliyordu ki, işte Elya da bunlardan birisiydi.

Elvira, Elmira ve Eleonora olası isimlerinden sadece bazılarıydı. Bir dakika elli saniye süren bir videodan hakkında öğrenebildiğimiz diğer şeyler ise, Moskovalı olup orada çalıştığıydı.

Arkadaşları, dostları, Çekya maçından sonra kendilerine telefon etmişler ve televizyonlarda göründüklerini söylemişlerdi. Onlar da bunun üzerine facebook'a girerek kendilerini bir kez daha izlemişlerdi.

Şimdilik Rusya Milli Takımı ile beraber Polonya'da, ama maçlar ilerledikçe hatta finalde Ukrayna'da olacaklarını söylüyor, ''Rusya şampiyonada kaldıkça biz de kalmaya devam edeceğiz'' diyorlardı.

Bakalım Rus futbolcular oynadıkları güzel futbolları ile medyada, tribünlerdeki güzel taraftarlarından daha çok yer bulabilecekler mi yoksa güzel Rus kızları hep ön planda mı kalacaklar?

Bunu zaman gösterecek, biz de bu yüzden ''Artık önümüzdeki maçlara bakacağız...''

 

 

 
Toplam blog
: 344
: 1122
Kayıt tarihi
: 22.07.09
 
 

Okur yazarım. Okur yazarlıktan kastım, okuduklarımı yazmamdır ki, bu yazılarımı genellikle 'kitap..