Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '09

 
Kategori
Müzik
 

Eurovision'da Dekolte Hadise'si

Eurovision'da Dekolte Hadise'si
 

Türkiye bu akşam yarı final elemeleri gerçekleştirilecek 54. Eurovision Şarkı Yarışması’nı bambaşka tartışmaların gölgesinde bekliyor. Görünen o ki, Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılacak olan şarkı yarışmasında bu yıl aday şarkıcıların parçalarından ve sahne performanslarından daha çok, giyecekleri dekolte kıyafetler ön planda olacak.

Eurovision’da bu yıl patlak veren dekolte tartışmaları, sadece adayımız Hadise’ye mahsus bir durum olmayacak. Bu akşam yarı final elemelerini izleyeceğimiz Eurovision Şarkı Yarışması’nda bazı ülkelerin adaylarını da benzer açık kıyafetlerle görebiliriz. Ama açıkça belirtmeliyim ki, en abartılı dekolte yine Hadise’nin kıyafeti olmuş. Hemen hemen anımsayacağımız kot pantolonlu spor kıyafeti dahi bu kadar yoğun tartışmalara yol açmamıştı.

Türkiye’nin, 54. Eurovision Şarkı Yarışması’ndaki şansını Hadise’nin ( ki eğer finale kalırsa) Cumartesi akşamı giyeceği sahne kıyafeti dışındaki diğer etkenler açısından da değerlendirmek gerekir, diye düşünüyorum. Belçika doğumlu Hadise, bu akşam Türkiye’yi Eurovision’da göbek dansı ağırlıklı sahne gösterisiyle temsil etmeye hazırlanıyor. Aşırı dekolte kıyafetiyle birlikte bu gösterisi, Eurovision seçicilerinin gözünde Türkiye’yi oryantal bir kalıba sokacaktır.

50. Eurovision Şarkı Yarışması’nın 1. si olan Yunanlı şarkıcı Helena Paparizou’yu zafere ulaştıran, ‘My Number One’ın horon temalı sahne gösterisiydi. Bakalım talih bu defa da, Hadise’nin ‘Düm Tek Tek’i ve göbek dansı temalı sahne gösterisi için tekerrür edecek mi?

 
Toplam blog
: 266
: 1321
Kayıt tarihi
: 22.06.06
 
 

1982 yılında İstanbul'da doğdum. Açık Öğretim Fakültesi İşletme Lisans eğitimimi 2005 yılında tam..