Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '07

 
Kategori
Konut Projeleri
 

Ev arayanlara duyurulur!

Ev arayanlara duyurulur!
 

Çok değil bundan bir kaç yıl önce konut almak istediğimizde emlakçıları kapı kapı dolaşır, hatta elde kağıt kalem, kafalar yukarıda sürekli emlakçıların camlarında satılık ev ilanları arardık. Bazen bulurduk bulmasına ama bu sefer de okumakta zorlanırdık. Bu iş gerçekte zahmetli olmanın ötesinde konut alırken çok fazla karşılaştırma yapılmaması ve tercihin az olması nedeniyle yanlış alımlar yapmamıza neden olurdu. Ama geldiğimiz noktada işler gerçekten de çok değişti.

Bu noktada gayrimenkul ile ilgili düzenlenen fuarlar özellikle konut alıcıları için iyi bir fırsat sunuyor. 22-25 Mart tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Konut & İşyeri Fuarı bunlardan en önemlisi olurken, burada binlerce konut sergilenecek. Keselerine uygun fiyat ve istedikleri özelliklerde konut almak isteyenlerin mutlaka gezmesi gereken bu fuarda hem orta hem de ortanın üstündeki gelir grubundakilere uygun konutlar yer alacak. Konsept olarak da hemen hemen tüm ihtiyaçları karşılayabilecek olan fuarda çok değişik bölgelerdeki konut projeleri bire bir tanıtılacak.

Fuarın en ilginç yanı ise hiç kuşkusuz düzenlenecek çeşitli kampanyalar olacak. Birçok firma fuar nedeniyle cazip kampanyalarla konut satışını artırmayı planlarken, bu sayede fiyat indirimleri ve ödemelerde kolaylıklar yapılacak ya da çeşitli hediyeler verilecek. Bundan en karlı çıkacaklar ise konut alıcıları olacak. Bunun yanı sıra fuarda değişik konutları hem fiyat hem de kalite bakımından birbiri ile karşılaştırma fırsatı yakalayabilirsiniz. Arada emlakçılar olmadığı için konutlarla ilgili bilgileri ilk ağızdan duymanın ötesinde emlakçıya komisyon parası ödemeden de konut alma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ne diyelim, ev arayanlara duyurulur. Belki orada kendinize uygun bir ev bulursunuz. Ben de orada olacağım belki karşılaşırız... Eğer soluklanmak isterseniz www.emlak.milliyet.com.tr standında buluşalım...

 
Toplam blog
: 20
: 1118
Kayıt tarihi
: 26.02.07
 
 

30 yaşındayım ve emlak.milliyet.com.tr'de editörlük yapıyorum. Emlak sektöründe ne olup bittiği ile ..