Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '20

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Evden Çalışmanın Faydaları

EVDEN ÇALIŞMANIN FAYDALARI

İş yapma ve yaşama şeklimizin pandemi ile değişmesi sonucunda hemen her şey birbirine karıştı. Evde çalışmak aile içi rollere müdahale etmiş gibi görünse de birçok faydayı da beraberinde getiriyor. Yola ayrılan zamanın uykuya teslim edilmesi, aile bireyleriyle daha fazla zaman geçirilmesi, iş bitince dikkatin kişinin kendisine ve ailesine dönebilmesi gibi faydalar sürecin daha sevgi dolu yönetilmesine sebep olabiliyor.

Bebeğini bırakmak istemeyen anneler için, çocuklarının online derslerini takip edemeyeceği endişesinde olan ebeveynler için de evden çalışmak oldukça tercih edilen bir yöntem oldu. Sabah işe gitmek için 2-3 saat önce uyanmak zorunda olanlar ve aynı şekilde akşam eve dönmenin çok zaman aldığı mesafeleri aşmak zorunda kalanlar için de evden çalışmak stresi azalttı.

Salgın endişesi de evde çalışma sürecinde kontrol edilebilir bir seviyede kalabiliyor. Böylece duygudurumunu daha sağlıklı halde tutmak kolaylaşıyor. Evinde, en güvenli ortamda kalıp çalışmak güvende hissetme duygusunu beslediği için stres azalabiliyor.

Salgın sürecini hepimizin en kolay ve sağlıklı şekilde atlatmasına niyet ediyoruz.

Sevgi ve şifayla,

Ebru Demirhan

www.ebrudemirhan.com

@ebrudemirhan.ytm

 
Toplam blog
: 178
: 43
Kayıt tarihi
: 30.10.18
 
 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İlkokul Öğretmenliği, Sosyoloji bölümü lisans ve Psikol..